Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την Χρύσα Καραγιάννη ο Γιώργος Χασαπλαδάκης

21/09/2023
501 Εμφανίσεις
9 Σχόλια

Με αίσθημα ενθουσιασμού και ευθύνης ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου στην Περιφερειακή Ενότητα Κω – Νισύρου, ως περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ανοιχτοί Ορίζοντες στο Νότιο Αιγαίο» και την υποψήφια Περιφερειάρχη Χρύσα Καραγιάννη.
Είναι ένα βήμα που κάνω με αγάπη και αφοσίωση για την περιοχή μας, καθώς εκτός του ότι μοιραζόμαστε τις ίδιες αρχές, η τεχνοκρατική εξειδίκευση στην περιφερειακή επιστήμη, αλλά και το πάθος μου για τα κοινά, μου δίνουν τη δυνατότητα να μπορώ να συζητάω, να προτείνω και να σχεδιάζω βασικούς πυλώνες που αφορούν σε απλά, αλλά σημαντικά πράγματα για την ευημερία της κοινωνίας μας ως σύνολο.


Επιχειρώ το βήμα αυτό με περίσκεψη, κατανοώντας ότι οι νέοι άνθρωποι έχουμε μεγάλο μερίδιο ευθύνης στα κοινά της πατρίδας μας. 
- Η συμμετοχή των πολιτών της μικρής μας, αλλά πλούσιας σε ανθρώπους, αξίες και πόρους, κοινωνίας είναι απούσα από τον σχεδιασμό της ανάπτυξής της, αφού τους έχουν αφαιρεθεί τα εργαλεία.
- Έχω σκοπό να αναδείξω και να διεκδικήσω με επιχειρήματα και προτάσεις πράγματα όπως ο δημοκρατικός προγραμματισμός και η κοινωνική δικαιοσύνη.
- Δηλαδή, την ενθάρρυνση και διευκόλυνση της δημοκρατικής συμμετοχής όλων μας στον χωροταξικό προγραμματισμό της περιφέρειας, με διαφάνεια στη λήψη αποφάσεων.
- Κάτι που δεν συμβαίνει, αφού υπάρχει συγκεντρωτισμός και επιβολή στην άσκηση διοίκησης, αντί για συζήτηση και αποκέντρωση των αποφάσεων.
- Έτσι, είναι σημαντικό να γνωρίζουν όλοι ποιες ευθύνες έχει ο δήμος και ποιες η περιφέρεια.
- Ο δήμος παρουσιάζει τις ανάγκες του και η περιφέρεια οφείλει να διεκδικεί και να κατοχυρώνει τους πόρους για την επίλυσή τους.
Όχι το αντίθετο!
- Όλα αυτά είναι  που με παρακίνησαν να συμμετάσχω σε αυτόν τον δύσκολο αλλά ωραίο δρόμο, με την επιθυμία να συμβάλω ώστε να γίνουν πραγματικότητα, με σεβασμό στην γνώση, στις επιθυμίες και την συμμετοχή των συμπατριωτών μου και των δύο Δήμων μας, της Κω και της Νισύρου. 
Θέλω να ακούω τις απόψεις και τις ανησυχίες όλων ώστε να συνεργαστούμε για καλύτερα νησιά για όλους, χωρίς διαχωρισμούς και εκπτώσεις και σας παρακαλώ να με στηρίξετε σε αυτό.
Όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε μια πιο δυναμική και δίκαιη περιφέρεια, γιατί άλλωστε πάντα… η κοινωνία αλλάζει μέσα από την ίδια!


Γιώργος Χασαπλαδάκης

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ανοιχτοί Ορίζοντες στο Νότιο Αιγαίο» και την υποψήφια Περιφερειάρχη Χρύσα Καραγιάννη


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 9
Ανώνυμος
Ανώνυμος 24/09 - 21:36
ΝΔ
Ποιος είναι ο νέος επιστήμονας ;;; Επειδή πήρε ένα πτυχίο τον καθιστά και επιστήμονα; Ενδιαφέρον ακούγεται! Πες μας παλικάρι μου για τα ένσημα σου, επιστήμονα μου. Και μην ακούσω για ανεργία γιατί στην Ελλάδα και ειδικά στη Κω μόνο άεργους έχουμε πλέον.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/09 - 15:53
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΣ;
Κωος
Κωος 21/09 - 23:12
Μίσος για τη νέα γενιά
Μπράβο βγάλτε το μίσος σας για τη νέα γενιά. Αποθαρρύνετε νέους επιστήμονες να ασχοληθούν με τα κοινά. Ψηφίστε μόνο αυτούς που σας βόλεψαν κι ας μην έχουμε νοσοκομείο, δρόμους, διαφάνεια.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 21/09 - 21:07
Άλλα και άλλα
Τόσα ξέρει τόσα λέει
Ιωάννης Μπάκας
Ιωάννης Μπάκας 21/09 - 18:07
Από Καλαμάτα
Λυπάμαι που ως μόνιμος κάτοικος Καλαμάτας, όπως καταλαβαίνεις, είναι αδύνατον να σε ψηφίσω αλλά σου εύχομαι καλή επιτυχία στις εκλογές ξάδερφε Γιώργο!Να 'σαι πάντα καλά!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 21/09 - 17:46
ΝΔ
Το επίπεδο του συγκεκριμένου είναι ότι και του πατέρα του. Σε γνωρίσαμε πριν 3 μήνες όταν εμφανίστηκες ως νεολαία ΣΥΡΙΖΑ. Τοξικότητα,αλαζονεία(απορίας άξιο που την βρήκες) και ένας λόγος (όχι πολιτικός) λες και σου χρωστάμε την ύπαρξη μας. Άντε από δω πάνε και άλλοι!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 21/09 - 16:38
ΑΠΟΡΙΑ ΚΩΟΥ
Γιατί καίτε τα παιδιά σας; Γιατί αφού γυριλογησατε σε δύο, τρεις πολιτικούς φορείς και αποτυχατε, θέλετε να κάνουν το ίδιο και τα παιδιά σας;Ποιο το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ και θέλετε να συμμετάσχει στην διάλυση του χώρου; Αναπάντητα ερωτηματικά, αλλά εδώ πήγατε και ψηφίσατε τον κασεΛΑΚΗ με μόλις δύο μήνες στην Ελλάδα και στο κόμμα.Ειστε άξιοι της μοίρας σας ....
κωος
κωος 21/09 - 15:21
ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ
ολοι σας ειστε αντιχριστοι διοτι υπηρετητε την νεα ταξη πραγματων ειστε Ανθεληνες Μισελληνες απανθρωποι Παρτακιδες και βολεμενα κοματοσκυλα. κανεις σας δεν αγαπα τον τοπο του τους συναθρωπους του και την ελλαδα. οτι κανετε το κανετε μονο για το προσωπικο σας συμφερον. ειστε ολοι σασς χωρις αξιοπρεπεια και οπου φυσα ο ανεμος. γιαυτο και τα παιδια σας θα υποστουν τισ συνεπειες των δικων σας πραξεων. οχι οτι νιαστηκατε ουτε διοτι νιωθετε ενοχοι αλλα διοτι σασ ενδιαφερει μονο το εφε η προσωπικη σας επιβεβαιωση προβολη και η τσεπη σας. αξιοι τησ μοιρας σας. το ιδιο αξιοι της μοιρασ των οσοι σας στηριζουν. Τα παραπανω σχολια ισχυουν για ολους τους υποψηφιους και ολοι σας ξετετε οτι λεω την αληθεια αλλα δεν το παραδεχεστε γιατι ειστε ολοι ιδιοι.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 21/09 - 12:58
άξιος Γιώργο
θα σε στηρίξω για να εκλεγείς. Το αξίζεις. Νέους θέλουμε

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ