Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ανακαινίζεται η αυλή του Σβουρένειου μετά από χορηγία της Kiriaku Professional , των κ. Τρύπα και Ιντερμπετόν

10/05/2021
537 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Αναδιαμορφώνεται ο αύλειος χώρος του Σβουρένειου ΚΔΑΠ ΜΕΑ χάρη στην έμπρακτη αγάπη των υποστηρικτών της εκπαιδευτικής. Η οικογένεια Δημήτρης Κυριακού – Στεργία Μαραγκού και η επιχείρηση Kiriaku Professional, οι εργολάβοι Φίλιππος & Παράσχος Τρύπας καθώς και η Ιντερμπετόν, ανέλαβαν να καλύψουν εξολοκλήρου την ανακαίνιση του χώρου. 

Πιο συγκεκριμένα διαμορφώνεται η αυλή ως προς το πάτωμα και θα τοποθετηθεί υπόστεγο. Επίσης θα υπάρχουν σύγχρονες ανέσεις για τα παιδιά. Αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες μέχρι τέλους του μήνα.  

Το πρωί της Δευτέρας συναντήθηκαν οι έμπρακτοι υποστηρικτές με τον Δήμαρχο Κω κ. Θεοδόση Νικηταρά, την πρόεδρο της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ κα. Διονυσία Τελλή , την υπεύθυνη κοινωνικής πολιτικής κα. Σταματία Κανταρζή και τον διευθυντή του Σβουρένειου κ. Κώστα Χατζηδαυίδ. 

Η συνάντηση έγινε στο προαύλιο του σχολείου μέσα σε φιλικό κλίμα με συγκίνηση καθώς όπως είπε ο κ. Νικηταράς, είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν τέτοιες πρωτοβουλίες από τοπικούς επιχειρηματίες όπως το ζεύγος Κυριακού οι οποίοι στηρίζουν διαχρονικά το Σβουρένειο και δίνουν δύναμη ώστε να συμμετάσχουν και άλλοι ενεργοί πολίτες του τόπου μας. 

« Είναι παιδιά μας και θα βρισκόμαστε δίπλα στο σχολείο να τα βοηθάμε για όσο χρειαστεί » δήλωσε ο κ. Δημήτρης Κυριακού και η κα. Στεργία Μαραγκού οι οποίοι τα τελευταία χρόνια με διακριτικότητα και μεγάλη αγάπη στηρίζουν έμπρακτα το Σβουρένειο αλλά και άλλες κοινωνικές δομές της Κω. 

Είναι ευτυχές που σε τόσο περίπλοκες εποχές και δύσκολες, ευαίσθητες κοινωνικές του νησιού μας έχουν συμπαραστάτες τοπικές επιχειρήσεις. Ένα παράδειγμα προς μίμηση.  

Σάντυ Λαδικού  

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 10/05 - 22:03
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
ΜΠΡΑΒΟ , ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΙΝΗΣΗ. ΠΑΝΤΑ ΤΈΤΟΙΑ!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ