Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Αντ. Κρητικός: Η Δημ. Αρχή έχει βάλει χαμηλά τον πήχη για την Κέφαλο

02/06/2021
161 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Παραλία Καμάρι Κέφαλος , σήμερα ρεπορτάζ τής δημοτικής τηλεόρασης.Παρων δήμαρχος , αντιδήμαρχος, πρόεδρος και αντιπρόεδρος του Λιμενικού ταμείου, πρόεδρος της κοινότητας και σύμβουλοι της μειοψηφίας του κοινοτικού συμβουλίου, απόντες γιατί προφανώς δεν έχουν προσκληθεί οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας της κοινότητας, αυτό θα δημοκρατική ευαισθησία. Λες κάτι σοβαρό θα ανακοινωθεί μιας και δεν είναι και συχνές οι επισκέψεις της δημοτικής αρχής στην Κεφαλο.  

Αρχίζουν οι δηλώσεις και η επίσκεψη αφορά το βάψιμο ,για τα κάγκελα τού παραλιακού δρόμου που ξεκίνησε πέρυσι και μας ζητάνε και υπομονή ακόμα γιατί θα αργήσει λίγο για να τελειώσει.Και για να μην αδικώ την δημοτική αρχή αλλάξανε και φωτιστικά στον ίδιο δρόμο. Παρακολουθώντας το ρεπορτάζ η κάμερα αποφεύγει να δείξει πλάνα για το ρεπορτάζ πού κάνει.Γιατι απλούστατα η εικόνα είναι απογοητευτική δεύτερο χρόνο τώρα με την κατάσταση πού βρίσκονται τα κάγκελα,οι φωτογραφίες μιλάνε. Καί δεν φταίει βέβαια η κοινότητα για αυτή την κατάσταση . Αυτά που ήταν αυτονόητα την προηγούμενη δημοτική περίοδο,τώρα γίνονται θέματα για ρεπορτάζ και παρουσία τόσων παραγόντων .τόσο χαμηλά ο πήχης τελικά για αυτή την δημοτική αρχή ,για την Κεφαλο. 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
Ανωνυμος
Ανωνυμος 05/06 - 21:44
Κεφαλος
Αλλαξε ο μανολιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως
Κεφαλος Ανώνυμος
Κεφαλος Ανώνυμος 03/06 - 14:10
Έργα
Το μόνο έργο που έκανες Αντωνάκη είναι ο δρόμος έξω απ το σπίτι σου!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 03/06 - 13:32
ΚΑΚΟ ΝΑ ΞΕΧΝΑΣ
ΒΡΕΘΗΚΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ. ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΕΦΑΛΙΑΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ: ΚΟΙΤΑ ΧΑΛΙΑ. ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 50 ΜΕΤΡΩΝ, 23 ΚΑΜΕΝΕΣ ΛΑΜΠΕΣ. ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ; ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ; ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ Τ Ι Π Ο Τ Α !!!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΝΤΩΝΗ; ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!
ΑνώνυμοςΚεφαλος
ΑνώνυμοςΚεφαλος 03/06 - 12:19
Κφλ
Σας είδαμε και σας τι κάνατε από το Καποδίστρια έως τώρα

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ