Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Απάντηση του Επάρχου στους Β. Τζόγια και Γ. Σεγραίδο για τα γεφύρια στο Ψαλίδι

14/03/2022
148 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Απάντηση στους αγαπητούς φίλους Βαγγέλη Τζόγια και Γιώργο Σεγραίδο

Αγαπητέ φίλε Βαγγέλη ,φίλε Ματθαίο και φίλε Γιώργο Σεγραίδο ,
Αγαπητοί κύριοι και μέλη του Δ.Σ της Κίνησης Πολιτών Κω.
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η ασφάλεια της Επαρχιακής οδού είναι μέγιστης σημασίας για την Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου και ιδίως για εμένα προσωπικά όπως ασφαλώς και για εσάς  αλλά και για όλους του συνδημότες μας.
Η Περιφερειακή Αρχή συνεχίζει εντατικά να υλοποιεί το μεγαλύτερο πρόγραμμα οδικών παρεμβάσεων στην ιστορία των νησιών της, που στόχο έχει την βελτίωση της λειτουργίας και της ασφάλειας του οδικού δικτύου. Συγκεκριμένα για το Επαρχιακό οδικό Δίκτυο Κω-Νισύρου:
«Τριετής συντήρηση οδικού δικτύου αρμοδιότητας Π.Ν.ΑΙ., κεντρικού οδικού άξονα Κω», εκτιμώμενης αξίας 2.000.000,00 Ευρώ (με Φ.Π.Α. 17%) έργο το οποίο αναμένεται να συμβασιοποιηθεί προσεχώς. 
«Τριετής συντήρηση οδικού δικτύου αρμοδιότητας Π.Ν.ΑΙ., δευτερευόντων οδικών αξόνων νήσου Κω και οδικού δικτύου νήσου Νισύρου», προϋπολογισμού δημοπράτησης 2.500.000,00 Ευρώ (με Φ.Π.Α. 17%),  σύμβαση η  υπογράφηκε την προηγούμενη εβδομάδα. 
«Επέκταση και αναβάθμιση ηλεκτροφωτισμού Επαρχιακού οδικού δικτύου νήσου Κω», προϋπολογισμού δημοπράτησης 5.100.000 Ευρώ (με Φ.Π.Α. 17%), έργο το οποίο εκτελείται.
Για τα συγκεκριμένα γεφύρια που αναφέρεστε, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι παρά το γεγονός ότι με το ΦΕΚ 3327Β’/26-07-2021 η συντήρηση της Επαρχιακής οδού Κως Ψαλίδι - Αγ. Φωκάς περιήλθε στην αρμοδιότητα του Δήμου, τα συγκεκριμένα γεφύρια θα αποκατασταθούν στο πλαίσιο του έργου «Αποκατάσταση Βλαβών Επαρχιακής Οδού Κως-Θερμά» - Σύμβαση που έχει υπογραφεί προ της έκδοσης του ανωτέρω ΦΕΚ  και έχει δοθεί εντολή στον ανάδοχο του έργου για την ταχύτερη δυνατή  αποκατάστασή τους.       
Φίλε Βαγγέλη για ότι υποπίπτει  στην αντίληψή σου που έχει σχέση και  με το οδικό δίκτυο, θέλω να ξέρεις είσαι πάντα ευπρόσδεκτος στο Επαρχείο για τυχόν υποδείξεις χωρίς τυπικότητες μεταξύ μας .
Με εκτίμηση 
Ιωάννης  Καμπανής
Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ