Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΛΕΡΟΣ ΝΕΑ ΑΡΧΉ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΟΥ ΜΑΝΟΥ ΚΟΝΣΟΛΑ

17/07/2020
31 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Με αφορμή τις δηλώσεις του Υφυπουργού Τουρισμού κου Μάνου Κόνσολα στο Δημοτικό Συμβούλιο Λέρου και την ανάρτηση της τοπικής ιστοσελίδας  12nisospress.com έχουμε να δηλώσουμε τα κάτωθι:

Χθες το Πρωί ενημερωθήκαμε από το γραφείο του Δημάρχου για την επικείμενη επίσκεψη του Υφυπουργού Τουρισμού στη Λέρο και την έκτακτη σύγκληση του Δ.Σ. παρουσία του για τις 20:30 το Βράδυ.

Ακυρώσαμε όλες τις προγραμματισμένες υποχρεώσεις για να τιμήσουμε τον Υφυπουργό και τους συμμετέχοντες εκπροσώπους φορέων του νησιού.

Μετά από 45 και πλέον λεπτών αναμονής, αποχώρησε η παράταξη μας από την αίθουσα του Δ.Σ. μαζί με τους Αντιδημάρχους κου Γρεκό και κου Καστή.

Με έκπληξη ακούσαμε τον κο Υφυπουργό να κατηγορεί την παράταξη για αμετροεπή στάση χωρίς να σχολιάζει και την αποχώρηση και των δυο Αντιδημάρχων.

Δηλώνουμε ότι:  ο σεβασμός πρέπει να είναι αμοιβαίος.

Αμετροεπής είναι αυτός που στήνει το ανώτατο όργανο του Νησιού (Δ.Σ.
Λέρου) και το θεωρεί φυσικό, καθυστερώντας, προφανώς σε προηγούμενη συνάντηση του.

Αμετροεπής είναι αυτός που διαμαρτύρεται για την απουσία προσώπων, όταν την προηγούμενη εβδομάδα δεν απάντησε ούτε στα τηλεφωνήματα αλλά  ούτε και στα μηνύματα μας για προγραμματισμό συνάντησης.

Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κος Μάκης Βορίδης και Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κος Νότης Μηταράκης ανταποκρίθηκαν άμεσα. Για αυτό τους επισκεφτήκαμε και συζητήσαμε τα προβλήματα της Λέρου που αφορούν την αρμοδιότητά τους.

Αξιότιμε κύριε Υφυπουργέ, ευελπιστούμε στην επόμενη επίσκεψή μας να ανταποκριθείτε όπως οι ανωτέρω μη Δωδεκανήσιοι Υπουργοί.

Τέλος κύριε Δήμαρχε:  Δεν αποχώρησε μόνο η παράταξή μας. Αποχώρησαν και οι Αντιδήμαρχοί σας.

Υγ: Αναμένουμε την ανασκευή του σχετικού δημοσιεύματος της 12nisospress.com για την αποχώρηση της Παράταξης Λέρος Νέα Αρχή συμπληρώνοντας την αποχώρηση για τους ίδιους λόγους των Αντιδημάρχων κου Γρεκό και κου Καστή.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ