Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Απεβίωσαν από επιπλοκές του κορωνοϊού δύο Ροδίτες ηλικίας 57 και 80 ετών

08/07/2021
132 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Νοσηλεύονταν για αρκετές μέρες στο νοσοκομείο της Ρόδου και του Ηρακλείου

Τη μάχη για τη ζωή έχασαν χθες, δύο ακόμα συμπολίτες μας, που είχαν νοσήσει από κορονοϊό και νοσηλεύονταν για αρκετές μέρες στο νοσοκομείο της Ρόδου και του Ηρακλείου αντίστοιχα.

Όπως δήλωσε πριν από λίγο μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ ο διοικητής του Περιφερειακού Νοσοκομείου της Ρόδου κος Γρηγόρης Ρουμάνης και οι δύο συμπολίτες μας ήταν ανεμβολίαστοι και  κατέληξαν από επιπλοκές που δημιούργησε ο κορονοϊός επιβαρύνοντας την υγεία τους.

Πρόκειται για έναν 80χρονο που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο της Ρόδου και  απεβίωσε ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη η αεροδιακομιδή του στην Αθήνα με το ΕΚΑΒ, κι έναν 57χρονο που είχε μεταφερθεί πριν από τρεις περίπου εβδομάδες στο νοσοκομείο του Ηρακλείου. Και οι δύο κατάγονταν από την περιοχή του Αρχαγγέλου.

Ο κος Ρουμάνης εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των ανθρώπων και κάλεσε όλους τους συμπολίτες μας για ακόμα μια φορά να τηρούν όλους τους κανόνες και τους περιορισμούς για την αντιμετώπιση του covid καθώς επίσης και να σπεύσουν να εμβολιαστούν για να θωρακίσουν τους ίδιους, τις οικογένειες  και τον περίγυρό τους.


rodiaki.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ