Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Αποκαταστάθηκε αμέσως η πινακίδα "I Love Kos"

16/05/2021
750 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Άμεσα αποκαταστάθηκε η πινακίδα I love Kos που τοποθετήθηκε μόλις πριν μια εβδομάδα στο λιμάνι της Κω. Το βράδυ της Παρασκευής άγνωστοι προκάλεσαν φθορές ζωγραφίζοντας επάνω στο γράμματα , προκαλώντας έτσι ζημιές.
Image Image 

Σήμερα Κυριακή λάβαμε ενημέρωση από τον αντιπρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κω κ. Χαράλαμπο Ναβροζίδη ότι αποκαταστάθηκε ο χρωματισμός παρά το γεγονός ότι είναι μη εργάσιμη ημέρα.
Η πρόκληση φθοράς στην δημόσια περιουσία δυστυχώς είναι ένα φαινόμενο συχνό στο νησί μας. Για άγνωστους λόγους κάποιοι επιλέγουν να κατστρέφουν παγκάκια , τοίχους , φώτα,  πινακίδες και άλλα.
Η πλειοψηφία των πολιτών πλέον σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην Κω μετά τα φαινόμενα εγκληματικότητας για άλλες περιοχές και δολιοφθοράς στο νησί μας , ζητά την τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας παρακολούθησης με κάμερες.
Να σημειωθεί ότι σε πάρα πολλές χώρες λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία η χρήση καμερών ως προς την πάταξη της εγκληματικότητας και την προστασία της δημόσιας περιουσίας.
Σε ότι αφορά την Ελλάδα η νομοθεσία είναι τέτοια που δεν δίνει την δυνατότητα τοποθέτησης σε δημόσιους χώρους καμερών .
Όμως τις τελευταίες ημέρες η Ελληνική Αστυνομία σε συνεργασία με τον Δήμο Μυκόνου προχωρά στην εγκατάσταση 40 ασύρματων καμερών στα σοκάκια του νησιού με σκοπό την πάταξη της εγκληματικότητας.
Ενδεχομένως είναι τώρα ώριμες οι συνθήκες για μια αντίστοιχη πρόταση για την Κω προκειμένου να διασφαλιστεί η δημόσια προστασία των πολιτών και περιουσιών.

Σάντυ Λαδικού


Image 
Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
Ανώνυμος
Ανώνυμος 17/05 - 08:42
ΕΛΕΟΣ
Μας έχετε ζαλίσει με το Ασκληπιείο και τον Πλάτανο αλλά το 60% των Κώον και των παιδιών τους δεν έχετε πάει ποτέ. Ένα νησί μαζικού τουρισμού είμαστε και θα παραμείνουμε και ας νομίζετε κάποιοι ότι είμαστε η Ρώμη επειδή είχαμε την τύχη οι Ιταλοί να αφήσουν κάποια όμορφα και επιβλητικά κτήρια. Μακάρι να ήταν μόνο αλλιώς.
Απάντηση για κάμερες
Απάντηση για κάμερες 16/05 - 21:25
Απάντηση για κάμερες
Προφανώς και η τοποθέτηση καμερών δεν θα γίνει μόνο σε μία πινακίδα. Πρέπει να μπουν κάμερες σε όλα τα κοινόχρηστα σημεία, σε όλους τους δρόμους σε όλο το νησί για λόγους ασφάλειας. Είναι δυνατόν να μπει μόνο μία κάμερα; Αν ήταν έτσι, αρκούν και εκείνες των ιδιωτών που εξυπηρετούν την αστυνομία όποτε υπάρχει ανάγκη.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 16/05 - 20:40
Έχετε πολύ πλάκα..
Δεν άκουσα να μπει ποτέ κάμερα σε χώρους όπως στο Πλάτανο του Ιπποκράτη, στο Ασκληπιείο, στο δημόσιο πάρκινγκ για τα αυτοκίνητα μας και σε πάρα πολλά άλλα μέρη που έχουν πραγματική αξία και μου λέτε να βάλετε σε μια επιγραφή με μηδαμινή αξία... Θέλω και εγώ κάμερα στο σπιτάκι του σκύλου μου για να μην μου το πειράξει κανένας... Υπερβολές!!! Θέλετε και κάμερα στη ταμπέλα... Αμφιβάλλω αν υπάρχουν κάμερες σε όλο το Ασκληπιείο... Νομίζω αξίζει περισσότερο από μια επιγραφή...
Ανώνυμος
Ανώνυμος 16/05 - 17:12
ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ!
ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ Ή Ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ Μ ΑΥΤΟ! ΕΛΕΟΣ!!!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ