Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Από έναν ανύπαρκτο Δήμαρχο και μια δημοτική αρχή με μηδενικό έργο, δεν μπορεί να έχει κανείς υψηλές απαιτήσεις

03/03/2022
212 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΚΩΣ 2023’’ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

‘’Από έναν ανύπαρκτο δήμαρχο και μια δημοτική αρχή με μηδενικό έργο, δεν μπορεί να έχει κανείς υψηλές απαιτήσεις.

Η διοργάνωση συνέντευξης τύπου για να παρουσιάσουν, εντέχνως, ως δικό τους, ένα έργο της δημοτικής αρχής Κυρίτση, αποτελεί άλλη μία ‘’εποποιία’’ ανθρώπων που πήραν το Δήμο με τα ψέματα και συνεχίζουν με τα ψέματα.

Προφανώς ο φτωχός απολογισμός της τριετίας Νικηταρά, τον οδηγεί στην οικειοποίηση έργων που δεν του ανήκουν, που δεν είχε ιδέα για όλα αυτά όταν κάποιοι τα σχεδίαζαν και διασφάλιζαν τη χρηματοδότηση τους.

Το έργο του Open Mall στην πόλη της Κω σχεδιάστηκε και εντάχθηκε σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα από τη δημοτική αρχή του Γιώργου Κυρίτση.

Αποτέλεσε συνέργεια του Δήμου Κω και του Επιμελητηρίου, η οποία εντάχθηκε για χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑΝΕΚ) του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, στις 18 Μαΐου 2019.

Η δουλειά όμως είχε ξεκινήσει από τις αρχές του 2018, ο φάκελος και η πρόταση του Δήμου Κω συγκέντρωσε πολύ υψηλή βαθμολογία και για αυτό εντάχθηκε για χρηματοδότηση.

Είναι ένα έργο με προϋπολογισμό 1,8 εκ.ευρώ και στα έργα περιλαμβάνονται:

-σύστημα έξυπνου φωτισμού, (Δεν ξέρουμε βέβαια αν έχουν σχέση τα φωτιστικά που βάζουν με το σύστημα έξυπνου φωτισμού..)

-πλατφόρμα έξυπνης πόλης με αναζήτηση θέσης πάρκινγκ μέσω κινητού τηλεφώνου και παροχή χρηστικής πληροφορίας στον επισκέπτη,

-συστήματα ελεγχόμενης στάθμευσης,

-συστήματα παροχής δωρεάν ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο (free wifi),

-προμήθεια και εγκατάσταση αστικού εξοπλισμού κατασκευασμένου με φιλικά προς το περιβάλλον υλικά (έξυπνα παγκάκια),

-προμήθεια ενός mini bus,

-σύστημα ψηφιακής σήμανσης μνημείων και πολιτιστικών χώρων,

-συστήματα ελέγχου πρόσβασης σε πεζόδρομους (βυθιζόμενα κολωνάκια).

Το έργο αυτό δεν ανήκει στα ‘’κοράκια’’ που το παρουσιάζουν ως δικό τους. Είναι έργο της προηγούμενης περιόδου, της δημοτικής αρχής Κυρίτση.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ο σχεδιασμός της δημοτικής αρχής Κυρίτση και της Δύναμης Αλλαγής δεν περιοριζόταν μόνο στο Open Mall.’’

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Πολιτης
Πολιτης 04/03 - 09:36
ΟΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ
Ανυπαρκτος δημαρχος, κορακια της δημοτικης αρχης. Συνηθισμενος στις βρισιες και στα ξεβρακωματα ο ταξιδιαρης υβριστης, προσπαθει να μειωσει την δημοτικη αρχη, που αλλαξε την εικονα του νησιου σε δυο χρονια, αλλα το κυριοτερο ενωσε τους πολιτες, και εξαλειψε τον διχασμο και τα κυνηγητα. Ο κοσμος αγκαλιασε τη νεα δημοτικη αρχη, και αγαπησε τον δημαρχο ΘΕΟΔΟΣΗ ΝΙΚΗΤΑΡΑ!!!
Κοτης
Κοτης 04/03 - 09:21
Οι υβριστες κοπανατζηδες
Εσεις στη δυναμη αλλαγης καταντησατε γραφικοι. Οτι κανει ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ βγαινεται και λετε εμεις το σχεδιασαμε. Ποτε τα σχεδιαζατε οταν κανατε κρουαζιερες και καλοπερνουσατε? Η οταν κυνηγουσατε τους αντιπαλους σας και διχασατε το νησι? Μεινετε εκει που ειστε, κανετε τις κοπανες σας απο τα δημοτικα συμβουλια, και σφηστε τη δημοτικη αρχη του 63% να δουλεψει για το νησι!!!
Πολίτες Κω
Πολίτες Κω 03/03 - 16:54
Πολιτική
Ντροπή δεν βλέπετε τι γίνεται στον κόσμο;; Και εσείς από το ίδιο νησί τρωγεστε σαν τα άγρια σκυλιά για τις καρέκλες;; Οι άνθρωποι ζουν σε αβεβαιότητα και ανασφάλεια με τον πόλεμο στη γειτονιά μας και εσείς το χαβά σας. Σας βαρεθηκαμε πια.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ