Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ασημένιο μετάλλιο στα «Βραβεία Τουρισμού» 2021 για το «Sissitio» του συμπατριώτη μας Κώστα Παμπρή, που δραστηριοποιείται στη Ρόδο

07/06/2021
142 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Τα Βραβεία Τουρισμού 2021 (Tourism Awards), διοργανώθηκαν για όγδοη συνεχή χρονιά επιβραβεύοντας τους πρωτοπόρους και τους καινοτόμους του κλάδου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο, με πολλές υποψηφιότητες σε διάφορες κατηγορίες, με πλήρη εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων. 

Το «Sissitio» του συμπατριώτη μας Κωνσταντίνου Παμπρή κέρδισε το βραβείο Silver των Tourism Awards 2021. 

Φαίνεται πως οι καλές προσπάθειες το επιχειρηματικό ρίσκο παρά και τα προβλήματα που υπάρχουν στον χώρο της εστίασης λόγω πανδημίας, κάποια στιγμή επιβραβεύονται. 

Το Sissitio δεν είναι απλά ένα bar- lounge- restaurant είναι ο χώρος όπου η τέχνη της γευσιγνωσίας, συναντά την αισθητική και την κουλτούρα. 

Ο Κώστας Παμπρής και οι συνεργάτες του αναζητούν κάθε χρόνο καινοτόμες δράσεις-προτάσεις και παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε έναν καταπληκτικό χώρο με μεγάλη ιστορία, στην πανέμορφη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου. 

Αν ο δρόμος αυτό το καλοκαίρι σας οδηγήσει στην Ρόδο κάντε μια βόλτα στην Μεσαιωνική πόλη και αναζητήστε το Sissitio, σίγουρα θα σας «αποζημιώσει» και γευστικά αλλά και αισθητικά σε έναν εξαιρετικό χώρο, που θα σας θυμίσει άλλες εποχές…



Καλλιόπη Δανελλάκη


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ