Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Βανδαλισμός σε αυτοκίνητο Ελλήνων τουριστών στη Νίσυρο

16/08/2021
994 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Μπροστά σε ένα δυσάρεστο θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι Έλληνες τουρίστες σήμερα στους Πάλους στη Νίσυρο. Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που έστειλαν αναγνώστες του «ΒτΚ», άγνωστοι δράστες έγραψαν απρεπείς εκφράσεις με σπρέι στο εν λόγω αυτοκίνητο. 

Οι κάτοχοι του οχήματος έπαθαν σοκ βλέποντας τις ζημιές που υπέστη το αυτοκίνητο και αναρωτιούνται για ποιο λόγο κάποιος άγνωστος προχώρησε σε κάτι τέτοιο. Με διάφορα καθαριστικά και βενζίνη προσπαθούν να καθαρίσουν το αυτοκίνητό τους προκειμένου να ταξιδέψουν με το πλοίο πίσω για Πειραιά. 

Μάλιστα το ατυχές περιστατικό γέμισε οργή και πικρία τους τουρίστες οι οποίοι δυστυχώς φεύγουν από το νησί με στεναχώρια. 

Η Νίσυρος είναι ένα φιλήσυχο νησί όπου τέτοια περιστατικά είναι σχεδόν ανύπαρκτα. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιοι έβαψαν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και ποια τα κίνητρά του.  

Σίγουρα ένα μεμονωμένο περιστατικό δεν μπορεί να χαρακτηρίσει ένα ολόκληρο νησί το οποίο φημίζεται και για την ασφάλεια και φιλοξενία  που παρέχει όλα αυτά τα χρόνια. 

Σάντυ Λαδικού  

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ