Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Διάρρηξη στην κοινότητα Καρδάμαινας- Προσπάθησαν να παραβιάσουν το χρηματοκιβώτιο

02/11/2020
388 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκαν οι υπάλληλοι της δημοτικής κοινότητας Καρδάμαινας και ο πρόεδρος Νίκος Πόγιας την Δευτέρα το πρωί 2 Νοεμβρίου 2020. Άγνωστοι δράστες παραβίασαν την πόρτα του γραφείου και διέρρηξαν την κοινότητα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Πόγιας στο Ράδιο Πρώτο 91.5, οι άγνωστοι δράστες προσπάθησαν να παραβιάσουν το χρηματοκιβώτιο χωρίς όμως επιτυχία. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να το μετακινήσουν λίγο καθώς πρόκειται για βαριά κατασκευή.


Ο πρόεδρος της Καρδάμαινας δήλωσε ότι η πρώτη εκτίμηση είναι ότι δεν λείπει κάτι από τα γραφεία , όμως αυτό θα διαπιστωθεί τις επόμενες ώρες όταν ολοκληρώσουν οι αρχές τις έρευνες και θα μπορέσουν οι υπάλληλοι να τοποθετήσουν ξανά στην θέση τους αντικείμενα και έγγραφα. Όπως είπε , οι άγνωστοι είχαν μετακινήσει αντικείμενα και χαρτιά προκαλώντας μία χαοτική κατάσταση μέσα στα γραφεία.

Οι αστυνομικές αρχές διεξάγουν έρευνα για το γεγονός και έχουν ήδη πάρει αποτυπώματα από τον χώρο. Δεν έχει προσδιοριστεί χρονικά για το πότε ακριβώς κατάφεραν οι άγνωστοι δράστες να εισέλθουν παράνομα στα γραφεία της κοινότητας. Όπως τόνισε ο κ. Πόγιας, την Παρασκευή ήταν ο τελευταίος που έφυγε από τον χώρο και είχε κλειδώσει και Δευτέρα πρωί οι δημοτικοί υπάλληλοι πηγαίνοντας στην δουλειά, ήρθαν αντιμέτωποι με την πρωτόγνωρη εικόνα της παραβίασης. 

Σάντυ Λαδικού


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ