Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Διάρρηξη στο 1ο δημοτικό σχολείο στο Κακό Πρινάρι

08/11/2020
939 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Διάρρηξη σημειώθηκε από αγνώστους δράστες στο 1ο δημοτικό σχολείο στο Κακό Πρινάρι. Πιο συγκεκριμένα ο υποδιευθυντής κ. Δημήτρης Έψιμος την Κυριακή το πρωί ήρθε αντιμέτωπος με το δυσάρεστο θέαμα αφού οι διαρρήκτες είχαν προκαλέσει αναστάτωση μέσα στα γραφεία αφαιρώντας όλα τα κλειδιά των αιθουσών. Επίσης είχαν μπει  και στο κυλικείο και είχαν αφαιρέσει τρόφιμα. 

Όπως δήλωσε αποκλειστικά στο Βήμα της Κω η διευθύντρια κα. Μαρία Ψύρρη , η παραβίαση πρέπει να σημειώθηκε μεταξύ Παρασκευή απόγευμα και Κυριακή πρωί αφού είχαν αποχωρήσει μαθητές , δάσκαλοι και προσωπικό. 

"Αμέσως ενημερώθηκα από τον υποδιευθυντή και ήρθα καθώς η παραβίαση έγινε από την πίσω πλευρά του σχολείου. Οι δράστες παραβίασαν παράθυρο στο γραφείο των δασκάλων και στο κυλικείο. Έσπασαν και πόρτες. Δεν ξέρω τι ήθελαν να πάρουν. Πιθανότητα χρήματα. Πήραν πάντως χυμούς και σνακ από το κυλικείο. Από το γραφείο των δασκάλων πήραν το κουτί με όλα τα κλειδιά των αιθουσών. Χρήματα δεν υπάρχουν στο σχολείο. Ούτε αφαίρεσαν κάποιον υπολογιστή. " 

Στο σχολείο βρέθηκε αμέσως η ασφάλεια ώστε να κινηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες καθώς πάρθηκαν και αποτυπώματα. Για σήμερα Κυριακή, προγραμματίστηκε να υπάρξει φύλαξη στο σχολικό συγκρότημα από ιδιωτική εταιρεία. 

Η κα. Ψυρρή είπε στο Βήμα της Κω ότι έχει ζητήσει εδώ και αρκετά χρόνια να τοποθετηθούν κάμερες στο σχολείο από τις σχολικές επιτροπές κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα. Επίσης μας ανέφερε ότι σε κάποιο σημείο της περίφραξης υπάρχει σύρμα αντί για κάγκελα, κάτι που πρέπει να αντικατασταθεί. 


Σάντυ Λαδικού

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ