Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΚΟΥΦ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΜΠΑΝ ΜΠΑΪΡΑΜΙ (φωτο-βίντεο)

22/07/2021
201 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Στο πλαίσιο του εορτασμού για το Κουρμπάν Μπαϊράμι. το Βακούφ παρέθεσε το απόγευμα της Τετάρτης, καφέ στους συμπολίτες μας μουσουλμάνους, στον αύλειο χώρο του καφε – μπαρ Ζaman Fou στο Πλατάνι.

Η πρόεδρος του Βακούφ κα. Ελβάν Κοτζαογλάν άνοιξε την εκδήλωση δίνοντας τις ευχές της και στην συνέχεια έκανε έναν σύντομο απολογισμό για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς και την εξέλιξη για το τζαμί Γαζί Χασαν καθώς και άλλες δράσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της χρονιάς. 

Εν συνεχεία πήρε τον λόγο ο νέος Ιμάμης Ιφτάρ Τράμπα καθώς επίσης και ο Έπαρχος Κω – Νισύρου Ιωάννης Καμπάνης, ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς και ο Μητροπολίτης Κω-Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ που εξέφρασαν και με την σειρά τους τις ευχές τους για το Κουρμπάν Μπαιράμι.

Επιπλέον στην εκδήλωση βρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Σταμάτης Καμπουράκης, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής και η πρόεδρος την ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ Σταματία Κανταρζή. 

Με γλυκίσματα αλλά και αλμυρά εδέσματα συνοδεία καφέ όλοι απόλαυσαν ένα όμορφο απόγευμα παραλαμβάνοντας και ένα αναμνηστικό δωράκι από το ΔΣ. Του Βακούφ. 


Καλλιόπη Δανελλάκη


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ