Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Επικεφαλής πολιτικού ρεπορτάζ στο MEGA ο συμπατριώτης μας Δημήτρης Χόνδρος

19/02/2020
645 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Η επιστροφή του νέου μεγάλου καναλιού επιφύλασσε μία ιδιαίτερη έκπληξη για τους τηλεθεατές της Κω. Ο καταξιωμένος συμπατριώτης μας δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Χόνδρος ανέλαβε επικεφαλής πολιτικού ρεπορτάζ του καναλιού και έχει υπό ευθύνη του όλο το πολιτικό κομμάτι και τους πολιτικούς συντάκτες.

Βέβαια δεν είναι τυχαία η επιλογή του κ. Χόνδρου καθώς διαθέτει εμπειρία ετών καλύπτοντας το πολιτικό ρεπορτάζ για τα μεγαλύτερα ΜΜΕ της χώρας και φυσικά κυρίως για εφημερίδες.

Τα τελευταία χρόνια ο συμπατριώτης μας εργάζεται για το Βήμα και τα άλλα ΜΜΕ του ομίλου. Επίσης ήταν βασικό στέλεχος του ONEChannelτου ομίλου Μαρινάκη και για αυτό το λόγο συμμετείχε στα πολιτικά πάνελ των εκπομπών του καναλιού.

Ο Δημήτρης σίγουρα με την πείρα του και τις επαφές του θα φέρει αποκλειστικές ειδήσεις στα δελτία του Megaκάτι που επιθυμεί η διοίκηση καθώς επιθυμία είναι η πλουραλιστική ενημέρωση των τηλεθεατών για όλα τα θέματα επικαιρότητας.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία συνάδελφε με πολλές αποκλειστικότητες. Είμαστε σίγουροι ότι με την μεθοδικότητα σου , θα αναδείξεις με αντικειμενικότητα το πολιτικό ρεπορτάζ και το Megaθα πρωταγωνιστήσει σε αυτόν τον τομέα.

Σάντυ Λαδικού


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ