Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Επιμνημόσυνη Δέηση στην Κω για τους πεσόντες κατά την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο

06/08/2021
150 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Την Τρίτη 20 Ιουλίου, τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Αρρεναγωγείο Κω, επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων και των θυμάτων κατά την εισβολή του “Αττίλα” στην Κύπρο το 1974.

Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προέστη ο Μητροπολίτης Κω κ. Ναθαναήλ και παρευρέθηκαν πολίτες για να τιμήσουν όσους έδωσαν την ζωή τους στα πεδία των μαχών για την ελευθερία της Κύπρου.


ΘΕΜΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ: ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Αγαπητοί συνδημότες

Θα ήθελα να εκφράσω το παράπονο, την οργή μου και την δυσαρέσκειά μου αναφορικά με το γεγονός που έλαβε χώρα την 20η Ιουλίου 2021, ημέρα συμπλήρωσης 47 χρόνων από την κατοχή της μαρτυρικής Κύπρου του Αττίλα Ι και ΙΙ. Με πρωτοβουλία δική μου και σε συνεργασία με τον αγαπητό Μητροπολίτη μας, πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες στη μάχη της Κύπρου. Ενώ είχα συνεννοηθεί και είχα στείλει υλικό (βίντεο και φωτό) από το σχετικό γεγονός στη Δημοτική Τηλεόραση (kos tv) για να προβληθεί (όχι στο δελτίο, αλλά σε κάποια άλλη ώρα), αυτό δεν συνέβη ποτέ. Και το πρόβλημα δεν είναι προσωπικό, δεν έχει να κάνει με την αφεντιά μου.

Αγαπητοί μου φίλοι, επιτρέψτε μου εδώ να κάνω τον Συνήγορο του Διαβόλου.

Λέω μήπως, μπήκε πολιτικός δάχτυλος ή κάτι άλλο και δεν προβλήθηκε το σχετικό υλικό; Γιατί δυστυχώς δεν φημιζόμαστε και πολύ πατριώτες…

Τα συμπεράσματα δικά σας…


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ