Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Επιχορηγήσεις για 2 ξενοδοχεία σε Ρόδο και Κω

14/03/2022
230 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Εγκρίθηκαν από τις αρμόδιες αρχές οι επιχορηγήσεις επενδυτικών σχεδίων για 2 ξενοδοχεία στη Ρόδο και στην Κω.

Nα σημειωθεί ότι οι σχετικές αποφάσεις έχουν ληφθεί σε διαφορετικές χρονικές στιγμές και η δημοσιοποίηση των 2 επενδύσεων έχει γίνει, για σήμερα, μόνο από το Tornos News.

Αναλυτικά, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗ, που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου τύπου επιπλωμένων διαμερισμάτων, κατηγορίας 3 αστέρων, συνολικής δυναμικότητας 10 διαμερισμάτων των 55 κλινών στην Αφάντου της Ρόδου, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 792.750 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 792.750 ευρώ.

Παράλληλα, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης PELOPAS RESORT AE, που αναφέρεται στον εκσυγχρονισμό ολοκληρωμένης μορφής του ξενοδοχείου ΠΕΛΟΠΑΣ ΡΙΖΟΡΤ, κατηγορίας 4  αστέρων, συνολικής δυναμικότητας 42 επιπλωμένων διαμερισμάτων των 84 κλινών, στην περιοχή Τιγκάκι της Κω, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 801.033 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 801.033 ευρώ. 


tornosnews.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Αγράμματος δικηγόρος
Αγράμματος δικηγόρος 14/03 - 15:39
Τουρισμός
Έτσι ακριβώς γεμίστε την ύπαιθρο χώρα στο νησί με ξενοδοχεία που οι τελευταίες άσχημες καταστάσεις τα αφήνουν αδειανα. Αντί να ενισχύσετε τον πρωτογενή αγροτικό τομέα τσιμεντοποιητε τους κάμπους τα λιβάδια και τις παραλίες.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ