Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ευχαριστήριο της κ. Αικατερίνης Σταυροπούλου στον ουρολόγο κ. Κούλη και έκκληση να μην φύγει από το νοσοκομείο μας

05/10/2021
135 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Δύο λόγια με πόνο ψυχής για το νοσοκομείο μας.

Κατέβηκα την Πέμπτη στο νοσοκομείο για τον ουρολόγο τον κύριο Κούλη έναν εξαίρετο γιατρό και Άνθρωπο και είδα ένα νοσοκομείο έρημο.

Δεν υπήρχε άνθρωπος, διάδρομοι κλειστοί… Ζήτησα να μάθω αν άλλαξε θέση το ουρολογικό και μου είπαν να βγω στην αυλή και να περάσω στο ιατρείο με την ελπίδα ότι θα έβλεπα τον γιατρό.

Δυστυχώς, βρήκα μόνο τον κ. Περικλή τον νοσοκόμο.

Θα ήθελα  να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς  και στους δυο.

Ο κύριος Κούλης έκανε καλά τον γιο μου Αυγουστίνο, παιδί με ειδικές ανάγκες. Με ειδική και ευαίσθητη αντιμετώπιση που δεν έχω ξαναδεί.

Γλίτωσε το παιδί τη διακομιδή στη Ρόδο…  Έγινε εδώ το χειρουργείο και μετά και δεύτερη λιθοτριψία.

Και σας ρωτάω κύριε Βασιλειάδη, διοικητή του Νοσοκομείου  και κύριε Έπαρχε και ιατρέ κ.  Καμπανή, γιατί να φύγει  αυτός ο εξαίρετος ουρολόγος από το νοσοκομείο μας;

Έχει γλιτώσει αντίστοιχα όπως όλοι ξέρουμε πάρα πολλούς ασθενείς από τα ταξίδια και την ταλαιπωρία για άλλα νοσοκομεία.

Επίσης, έφυγε η κυρία Έλενα Τίτκοβα μια εξαιρετική γιατρός και πάνω από όλα άνθρωπος με Α κεφαλαίο. Έφυγε ο κύριος Μαυροειδής για τον οποίο δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τόσα καλά που έχει κάνει.

Παιδίατρος δεν υπάρχει… Εν ολίγοις μόνο η κυρία Φρατζάκη έχει μείνει και αυτήν την έχετε κάνει «μπαλάκι».

Γιατρέ και καλέ  μου Άνθρωπε κύριε Κούλη σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όσα έχεις κάνει για το παιδί μου . Πάντα όταν σε χρειαζόμουν ή στο Ιατρείο ή και μέσω τηλεφώνου πάντα με βοηθούσες καταλαβαίνοντας τι πάει να πει ΑΜΕΑ.

Άραγε όταν έρθει η ώρα κύριε Βασιλειάδη να κάνει ο γιος μου υπέρηχο ποιος θα μου πληρώσει τον ιδιώτη γιατρό;

Μια θερμή παράκληση σε όλους όσους διαβάζουν αυτές τις γραμμές ο κ. Κούλης δεν πρέπει να φύγει από το νοσοκομείο μας. Δεν μπορεί ο κόσμος να τρέχει στους ιδιώτες.

Και πάλι ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Κούλη στον κ. Περικλή τον νοσοκόμο, στον κύριο Μαυροειδή,  την κυρία Έλενα που μας λείπει πολύ, την κυρία Φρατζάκη και όλα τα υπόλοιπα παιδιά γιατρούς, νοσηλευτές και νοσηλεύτριες που όλα αυτά τα χρόνια δουλεύουν κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Για όλους εσάς που κάθεστε στις καρέκλες να σηκωθείτε, να σηκωθούμε όλοι και να κοιτάξουμε τι μπορούμε να κάνουμε γιατι είναι ντροπή στο νησί του Ιπποκράτη να χει ρημάξει το νοσοκομείο με εκατοντάδες χιλιάδες τουρισμό κάθε καλοκαίρι.

Κύριε Κούλη ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ.

Όσο για τους υπόλοιπους αν έχουν την συνείδηση τους ήσυχη με όλα αυτά και αν μπορούν και κοιμούνται τα βράδια, θα έρθουν και οι εκλογές…

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

Σταυροπούλου Αικατερίνη

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ασθενής
Ασθενής 06/10 - 06:47
Ντροπή στη διοίκηση Βασιλειάδη
Τι να πούμε τώρα είναι τόσο ανίκανοι αυτή η διοίκηση που κατάφερε ενα ουρολογικό ιατρείο που λειτουργούσε όλα αυτά τα χρόνια στην πένα, να το διασπάσει να το καταστρέψει κυριολεκτικά με τις ανικανες πρακτικές τους. Φέραν νέο ουρολογο γιατί ρε δεν κρατήσατε αυτόν που είχατε και εμπιστεύεται ο κόσμος και έχει κάνει τόσα για το νησί;Και μην πείτε ψέματα πάλι στον κόσμο οτι δεν είχε τα προσόντα, βγάλτε την προκήρυξη να δούμε αν τα χει. Τα κάνετε όλα για το συμφέρον σας.Η προκήρυξη της θέσης του Ουρολόγου ποτέ δεν προκηρύχθηκε την κρατήσατε για τον ουρολόγο που φέρεται απο τα Γρεβενά, που ούτε εξω απο το νοσοκομείο μας έχει περάσει ποτέ. Γέλιο που θα κάνουμε οταν φύγει επειδή δεν θα τα βρει όπως περιμένει...

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ