Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ευχαριστήριο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη στην Έρικα Μαστόρου για την φιλοξενία των παιδιών του συλλόγου "Ελπίδα" στη φάρμα

01/11/2019
53 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Μία ιδιαίτερη τιμητική έκπληξη περίμενε την Έρικα Μαστόρου, δασκάλα ιππασίας και ιδιοκτήτρια φάρμας. Η πρόεδρος του συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» κα. Μαριάννα Βαρδινογιάννη απέστειλε ευχαριστήριο στην Κώα καθώς το καλοκαίρι φιλοξένησε στη φάρμα στο Μαρμάρι δωρεάν παιδιά και γονείς από τους ξενώνες του ογκολογικού νοσοκομείου που παραθέριζαν στην Κω.

Τα παιδιά απόλαυσαν βόλτες με τα άλογα, έπαιξαν με τα ζώα που υπάρχουν στην φάρμα , έκαναν ιππασία στη θάλασσα και έζησαν χαρούμενες και ανέμελες στιγμές μαζί με τις οικογένειές τους. Μία ανάπαυλα ανάμεσα στις θεραπείες όπως γράφει η ίδια η Μαριάννα Βαρδινογιάννη στην επιστολή της.

Όπως μας ενημέρωσε η κα. Μαστόρου ήταν μία εκδρομή μοναδική και για την ίδια αν και είναι δασκάλα θεραπευτικής ιππασίας και έρχεται σε επαφή με παιδιά με ιδιαίτερες ικανότητες και ανάγκες εδώ και χρόνια. Οι μικροί παραθεριστές απόλαυσαν τα άλογα, τις εγκαταστάσεις , κεράσματα και ζεστή φιλοξενία στο ράντσο της οικογένειας Μαστόρου.

Μάλιστα οι υπεύθυνοι του Συλλόγου «Ελπίδα» πρότειναν στην Κώα να αναλάβει το κομμάτι της ιππασίας στις παιδικές κατασκηνώσεις του συλλόγου στην Κόρινθο, κάτι που δεν ήταν εφικτό καθώς η διεξαγωγή των κατασκηνώσεων γίνεται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, στην καρδιά της τουριστικής περιόδου.

« Το καλοκαίρι ήρθαν στο Erikas Horse Farm παιδιά του συλλόγου της κα. Βαρδινογιάννη. Περάσαμε καταπληκτικά και είμαι πολύ χαρούμενη που βοήθησα στο να ζήσουν μία διαφορετική εμπειρία στην εξοχή, μακριά από το νοσοκομείο και τα προβλήματα.

Αφού έκαναν ιππασία, έπαιξαν με τα υπόλοιπα ζώα και έκαναν διάφορες δράσεις, έβλεπα στα μάτια τους ότι είχαν μία εμπειρία που τους γέμισε με δύναμη. Ήταν ένα πενθήμερο πρόγραμμα το οποίο ήταν πλούσιο και αναζωογονητικό. Το έκανα με όλη μου την καρδιά όπως το κάνω πάντα όταν μου ζητηθεί, ειδικά για παιδιά που ταλαιπωρούνται από σοβαρή ασθένεια. Δεν περίμενα να με ευχαριστήσει η ίδια η κα. Βαρδινογιάννη που έχει προσφέρει τόσα πολλά μέσω του συλλόγου στα παιδιά με καρκίνο. Την ευχαριστώ και φυσικά η φάρμα είναι ανοικτή για όλο τον κόσμο. Είναι ένας χώρος που προσφέρεται για την ξεκούραση και ηρεμία της ψυχής καθώς ερχόμαστε σε επαφή με την φύση και με τα άλογα».

Σάντυ Λαδικού


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ