Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ε. Παπαδημητρίου: Φοβόμαστε μην αρρωστήσουμε. Οι πολίτες απαιτούν την στελέχωση των δημόσιων δομών και αξιοποίηση του ΚΥ Αντιμάχειας»

13/09/2021
394 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Η Ειρήνη Παπαδημητρίου ως ενεργή πολίτης του νησιού μας, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο προκειμένου να εκφράσει την αγωνία της για την υποβάθμιση της δημόσιας υγείας στην Κω. Η κρίση της πανδημίας που ήταν μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να ενισχυθούν με γρήγορες διαδικασίες οι δημόσιες δομές υγείας της Κω , όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε αντιθέτως αποχωρεί προσωπικό. Σε ότι αφορά το νέο νοσοκομείο, η κα. Παπαδημητρίου επεσήμανε ότι θα πρέπει πρώτα να στελεχωθεί το υπάρχον, να λειτουργήσει το Κ.Υ. Αντιμάχειας και παράλληλα να προχωρήσουν οι διαδικασίες για νέο κτίριο. 

« Από το 1985 μικρό παιδί ήμουν , ακούμε για νέο νοσοκομείο. Καλώς να γίνει. Αλλά ο απλός πολίτης έχει χάσει την πίστη του για αυτό το θέμα. Έχει αλλάξει τρεις φορές τοποθεσία. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος φταίει. Το αποτέλεσμα μετρά.» 

Η κα. Παπαδημητρίου ανέφερε ότι θα πρέπει το υπάρχων νοσοκομείο άμεσα να ενισχυθεί να καλυφθούν οι ανάγκες που προκύπτουν καθώς συνεχίζεται η υποβάθμισή του. « Δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν από το προσωπικό του νοσοκομείου. Έχουμε ένα νοσοκομείο υποβαθμισμένο από κάθε άποψη. Ότι εξοπλισμός έχει παρθεί είναι από δωρεές συλλόγων , φορέων και πολιτών. Φταίμε γιατί δεν έχουμε απαιτήσει ως κωακή κοινωνία κάτι καλύτερο.» 

Η κα. Παπαδημητρίου αναγνώρισε τις προσπάθειες που γίνονται από αιρετούς για νέο νοσοκομείο όμως ως πολίτης, επεσήμανε ότι η κοινωνία ζητά άμεσες λύσεις στελέχωσης του νοσοκομείου.  

« Το Κ.Υ. Αντιμάχειας σαπίζει. Ένα νέο κτίριο με άρτιο καινούργιο εξοπλισμό σαπίζει. Μπορούσε με την πανδημία του κορονοϊού να αξιοποιηθεί προς όφελος της δημόσιας υγείας. Δεν γίνεται να φοβόμαστε μην τυχόν και αρρωστήσουμε γιατί δεν ξέρουμε εάν θα έχουμε περίθαλψη.» 

Τέλος απεύθυνε έκκληση προς κάθε κατεύθυνση για συνεργασία και ανεύρεση πραγματικών και άμεσων λύσεων.  « Οι διοικούντες να βάλουν στην άκρη τις αντιπαραθέσεις και όλοι μαζί να κάνουμε κάτι πριν είναι αργά.» 

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο: 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ