Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Η ΕΣΤΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΩ “ΠΑΡΕΔΩΣΕ” ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ (φωτο-βίντεο)

10/02/2021
1440 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Σήμερα το πρωί, σε μία κίνηση ενδεικτική της απόγνωσης στην οποία βρίσκονται, οι επιχειρηματίες της εστίασης, συγκέντρωσαν (στο εστιατόριο Σαρδέλλες) τα κλειδιά των επιχειρήσεων τους και τα οποία, μαζί με μια σχετική επιστολή θα σταλούν στον Υπουργό κ. Άδωνη Γεωργιάδη.

Η κινητοποίηση, γίνεται στο πλαίσιο της Πανελλαδικής διαμαρτυρίας που έχει προκηρυχθεί για σήμερα, με τον Πρόεδρο του ΣΕΠΕΚΩ κ. Βασίλη Μανιά, να μας αναφέρει τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο κλάδος της εστίασης.

«Η εστίαση – είπε- πηγαίνει για ολική καταστροφή. Τα λουκέτα ξεκίνησαν και είναι εδώ. Ζητάμε την άμεση ενίσχυση του κλάδου μας. Δεν θέλουμε να χαθούν άλλες θέσεις εργασίας. Ζητάμε μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, μείωση στις ασφαλιστικές εισφορές, ενίσχυση ρευστότητας, αύξηση των επιστρεπτέων προκαταβολών, μείωση στα ενοίκια και άλλες ενέργειες, ώστε να καταφέρουμε να επιβιώσουμε. Δυστυχώς υπάρχουν και στην Κω επιχειρήσεις εστίασης, οι οποίες αρχίζουν και κατεβάζουν ρολά, καθώς δεν μπορούν να αντέξουν τις πρωτοφανείς οικονομικές επιπτώσεις που έχει προκαλέσει η πανδημία.  

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Μανιά


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Καμαρα
Καμαρα 11/02 - 05:29
Προς Ελεος
Ε ρε συ να μην βγαλουν κατι πραπανω και αυτοι με αυτη την ιστορια;
Ελεος
Ελεος 10/02 - 19:04
Πλάκα έχετε
Εντωμεταξύ οι πιο πολλες απο αυτες τις επιχειρήσεις ειναι κλειστές καθε χειμώνα χαχα

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ