Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Κρούσματα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς δημοτικών σχολείων σε Ρόδο και Κω

14/05/2021
702 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα για απολύμανση από συνεργεία του Δήμου Ρόδου δύο δημοτικά σχολεία στο νησί, το 5ο Δημοτικό που στεγάζεται στο Βενετόκλειο συγκρότημα και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου.

Στο πρώτο εντοπίστηκε κρούσμα κορωνοϊού σε εκπαιδευτικό και η σχολική μονάδα θα επαναλειτουργήσει από τη Δευτέρα, εκτός από την τάξη της δασκάλας ως στενή επαφή που θα συνεχίσει για δύο περίπου εβδομάδες μέσω τηλεκπαίδευσης τα μαθήματα, ενώ η ίδια διαδικασία ακολουθείται και στο 2ο Δημοτικό σχολείο Αρχαγγέλου όπου φοιτά το παιδί της εκπαιδευτικού, όπως δήλωσε στον sky ο Προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου Μπάμπης Ψαράς.

Ως εκ τούτου κι εκείνο το τμήμα όπου φοιτά το παιδί, θα συνεχίσει μέσω διαδικτύου τα μαθήματα εξ αποστάσεως για τις επόμενες ημέρες και το υπόλοιπο σχολείο θα λειτουργεί κανονικά από τη Δευτέρα.

Η δασκάλα βρέθηκε καταρχήν θετική στον κορωνοϊό από το self test και στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε και από το μοριακό τεστ που έκανε για επανέλεγχο. “Αμέσως τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και σήμερα περιμένω και την εισήγηση της Προϊσταμένης Δημόσιας Υγείας”, ανέφερε σχετικά ο κ. Ψαράς.

Παράλληλα πρόσθεσε πως χθες ανιχνεύθηκαν κρούσματα και στη σχολική κοινότητα της Κω και πιο συγκεκριμένα δύο στην Κέφαλο κι ένα στο 6ο Δημοτικό Σχολείο στο Πλατάνι.

http://www.skyrodos.gr/%ce%ba%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%83%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%ce%bc%ce%b1%ce%b8%ce%b7%cf%84%ce%ad%cf%82-%ce%ba%ce%b9-%ce%b5%ce%ba%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf/

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ