Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Λίγες οι νοσηλείες covid στο νοσοκομείο μας, παρά τα αυξημένα κρούσματα

23/02/2022
359 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Με 3 γιατρούς η καρδιολογική κλινική

Μπορεί το νησί μας να έχει περάσει επιδημιολογικά στο στάδιο βαθύ κόκκινο καθώς ανακοινώνονται επίσημα από τον ΕΟΔΥ εδώ και μήνες περισσότερα από 100 κρούσματα ημερησίως, όμως τα περιστατικά covid στο νοσοκομείο είναι ελάχιστα. 

Ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Σταμάτης Βασιλειάδης σε δηλώσεις του στο Βήμα της Κω ανέφερε ότι την Τρίτη υπάρχουν μόλις δύο περιστατικά όπου το ένα αφορά εμβολιασμένο και το άλλο ανεμβολίαστο. « Είναι λίγες ευτυχώς οι νοσηλείες σε σχέση με τα κρούσματα στην Κω. Οι ασθενείς που νοσηλεύονται είναι σε καλή κατάσταση όμως αυτό δεν σημαίνει ότι σταματάμε να τηρούμε τα μέτρα και να προσέχουμε». 

Στα ευχάριστα νέα του νοσοκομείου είναι η ύπαρξη τριών καρδιολόγων στην κλινική κάτι που επιτρέπει την αμεσότερη αντιμετώπιση των περιστατικών. Επίσης με 3 γιατρούς λειτουργεί σύμφωνα με τον διοικητή η ορθοπεδική , η χειρουργική κλινική, το αναισθησιολογικό τμήμα και με δύο η οφθαλμολογική. 

Σε ότι αφορά τα κενά, άγονες είναι οι προκηρύξεις θέσεων για το ακτινολογικό , παθολογική παιδιατρική ενώ δεν έχει υπάρξει ενδιαφέρον ούτε για την θέση πνευμονολόγου σύμφωνα με τον κ. Βασιλειάδη. 

« O στόχος μας είναι να καλυφθούν τα κενά. Ως νοσοκομείο προκηρύσσουμε τις θέσεις και ευελπιστούμε να καλυφθούν τα κενά». 

Σάντυ Λαδικού  


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
23/02 - 09:10
Ιοαννης
Με την αιμοκάθαρση τι κάνετε???

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ