Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Με επιτυχία η παιδική Θεατρική παράσταση από το "Θέατρο Ν. Αιγαίου" που διοργάνωσε ο Απελλής

06/10/2020
159 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Μια όμορφη παιδική θεατρική παράσταση είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε όσοι βρεθήκαμε το Σάββατο 03 Οκτωβρίου 2020 στο Θεατράκι στο Μαρμάρι.

Η Θεατρική ομάδα «Θέατρο Νοτίου Αιγαίου» της Ρόδου, παρουσίασε με ελεύθερη είσοδο, υπό την αιγίδα του Μορφωτικού, Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού συλλόγου Πυλίου Ο Απελλής, το θεατρικό έργο με τίτλο «Το μαγικό φίλτρο». Πρόκειται για μίαδιασκευή ενός βιβλίου του σπουδαίου συγγραφέα Μίχαελ Έντε,από τον κ. Γιάννη Οικονομίδη, σε σκηνοθεσία του κ. Ζαχαρία Αγγελάκου. Όπου, μια κατοικίδια γάτα και ένα κοράκι καθοδηγούμενα από το Βασίλειο των ζώων, καταφέρνουν με τη δύναμη της ψυχής και της θέλησης τους, να ανατρέψουν τα σχέδια δυο κακών μάγων, που είχαν σκοπό με τη χρήση ενός μαγικού φίλτρου να καταστρέψουν με δόλιο τρόπο τη φύση. Στην παράσταση έπαιξαν οι ηθοποιοί, Απόστολος Μαριετής, Ράνια Σταμορέλη, Σταματία Τηλιακού και Κωνσταντίνα Παππά.

Τη θεατρική βραδιά προλόγισε και αφιέρωσε, ο πρόεδρος του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου του «Απελλή» Αντώνης Ζαμάγιας, ο οποίος βλέποντας τοποθετημένο το σκηνικό της παράστασης, το φωτισμό, τους μικρούς και μεγάλους φίλους του θεάτρου, διαπίστωσε λέγοντας, πόσο όμορφο είναι τελικά το θεατράκι μας στο Μαρμάρι, όταν είναι γεμάτο ζωή. Ευχαριστώντας για αυτό, τον κόσμο που βρέθηκε στο χώρο.

Ευχαρίστησε επίσης την Κοινότητα Πυλίου για την παραχώρηση του θεάτρου και τον καλλωπισμό του, την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Σέβη Βλάχου που τίμησε ιδιαίτερα με την παρουσία της τη βραδιά, το σκηνοθέτηκ. Ζαχαρία Αγγελάκο, ο οποίος επισκέπτεται το χωριό μας εδώ και τριάντα έτη, ήδη από τότε που και ο ίδιος υπηρετούσε το θέατρο ως ηθοποιός. Τέλος ευχαρίστησε τους χορηγούς, που μαζί με τον Απελλή και όντας συνοδοιπόροι του, συνέβαλαν τα μέγιστα για την πραγματοποίηση αυτής της παράστασης. Ενώ μέλημα του συλλόγου όπως είπε, δεν είναι τα λόγια, αλλά να εμπνεύσει όσους νιώθουν κοντά στο Απελλή και να εμπνευστεί από αυτούς, ώστε με σεβασμό στο μακρόχρονη ιστορία του συλλόγου, να τον πάμε μαζί ένα βήμα πιο μπροστά.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στο θεατρικό έργο που θα παρακολουθούσαν οι θεατές, τονίζοντας ότι πρόκειται για μια παράσταση συναισθηματική, με πλούσια οικολογικά και υπέρ του περιβάλλοντος μηνύματα, αφιέρωσε τη βραδιά στον εκλιπόντα Γεώργιο Κιάρη. Σημείωσε ότι έφυγε από τη ζωή ένας νέος άνθρωπος, ευαίσθητος, ρομαντικός, μελισσοκόμος και ιδεολόγος της ζωής, ο οποίος εγκατέλειψε τις Οικονομικές επιστήμες, προκειμένου να φτιάξει τα μελίσσια του και να είναι κοντά στη φύση που τόσο αγαπούσε. Επομένως μια παράσταση με αυτό το περιεχόμενο, δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό, από το να την αφιερώσουμε στη μνήμη του. 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ