Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Με φυλλάδια κυκλοφοριακής αγωγής οι αστυνομικοί της Κω ευχήθηκαν στους μαθητές καλή χρονιά

13/09/2021
177 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου σήμερα μοιράστηκαν φυλλάδια κυκλοφοριακής αγωγής σε μαθητές της Κω από στελέχη της αστυνομίας. 

Πιο συγκεκριμένα οι αστυνομικοί βρέθηκαν στο πρώτο κουδούνι της χρονιάς στο 1ο και 6ο δημοτικό σχολείο πόλεως Κω και στα δημοτικά της Αντιμάχειας και Καρδάμαινας.  

Οι μαθητές παραλάμβαναν εκτός από τα φυλλάδια, ειδικά σχολικά προγράμματα καθώς και σελιδοδείκτες. Με ευγένεια οι αστυνομικοί ευχήθηκαν στα παιδιά να έχουν μία καλή σχολική χρονιά με ασφάλεια και ανέθεσαν στους μικρούς μας φίλους τον ρόλο της υπενθύμισης στους μεγάλους για την τήρηση του ΚΟΚ.  

Η ευαισθητοποίηση των γονέων και η τήρηση των κανόνων οδηγικής συμπεριφοράς κατά τη μεταφορά των μαθητών στα σχολεία, αλλά και η ενημέρωση των μικρών μαθητών για την οδική ασφάλεια είναι μια από τις προτεραιότητες της Ελληνικής Αστυνομίας και των αρμόδιων Υπηρεσιών Τροχαίας. 

Μέσα από το υλικό που διανεμήθηκε, δίνονται συμβουλές και περιγράφονται με απλό και κατανοητό τρόπο βασικοί κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας για να ενημερωθούν οι μικροί μαθητές πως να κυκλοφορούν στο δρόμο με ασφάλεια. Επιπλέον, το υλικό περιέχει χρήσιμες οδηγίες για τους γονείς, έτσι ώστε να παρέχουν τη σωστή κυκλοφοριακή αγωγή στα παιδιά τους, δίνοντας το καλό παράδειγμα. 


Σάντυ Λαδικού  

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ