Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΥΠΕΡΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ “LANGO DESIGN HOTEL & SPA”

28/06/2021
387 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Η τελευταία υπερπανσέληνος για το 2021 έκανε την εμφάνισή της το βράδυ της Πέμπτης 24 Ιουνίου στον ουρανό

Για ακόμα μια φορά το φεγγάρι  βρέθηκε πιο κοντά στη Γη και ηπανσέληνοςφάνηκε μεγαλύτερη από ό, τι συνήθως. 

Η συγκεκριμένη πανσέληνος ήταν παραδοσιακά γνωστή και ως «Φεγγάρι της Φράουλας» στους Ινδιάνους της Αμερικής, επειδή πέφτει σε μια εποχή που μαζεύονται οι ώριμες πια φράουλες.

 Αυτή η ιδιαίτερη και ξεχωριστή βραδιά ήταν η αφορμή για να προκαλέσει το ενδιαφέρον αρχικά του Λεωνίδα Πλατέλλα  διευθυντή του Lango Design Hotel&Spa, και στην συνέχεια του νεαρού και ταλαντούχου σεφ Δημοσθένη Πίτση να ετοιμάσει ένα εξαιρετικό δείπνο με «πρωταγωνιστή» των πιάτων την φράουλα! Σ’ ένα εντυπωσιακό νεότευκτο ξενοδοχείο ο τομέας της γαστρονομίας διαδραματίζει εξέχοντα ρόλο. 

Τα τελευταία χρόνια φαίνεται πως υπάρχει πιο έντονο το ενδιαφέρον της εξωστρέφειας των 5στερων ξενοδοχείων στην προσέγγιση και ντόπιων επισκεπτών στα εστιατόρια που διαθέτουν εντός της μονάδας του. Με «ξεναγό» τον ιδιοκτήτη Μιλτιάδη Ρεϊση είδαμε κάθε γωνιά και σημείο του ξενοδοχείου και εντυπωσιαστήκαμε από τις παροχές που προσφέρονται στον επισκέπτη σε ένα εξαιρετικό και φιλήσυχο περιβάλλον, που από την πρώτη στιγμή σε κερδίζει. Άνθρωποι με χαμόγελο και προθυμία, «σκέφτονται» πριν από σένα για ότι πραγματικά θα χρειαστείς. Το βράδυ της «φράουλας» ήταν μια αφορμή για να εκτιμήσουμε πολλά… Αφενός πώς μια οικογένεια Κώων (οικογένεια Ρεϊση) σε δύσκολες περιόδους με πολύ αγάπη και μεράκι δημιούργησαν μια πρότυπη ξενοδοχειακή μονάδα αμιγώς ελληνικών συμφερόντων και αφετέρου νέοι και νέες της Κω (διευθυντής , σεφ, υποδοχή…), ταλαντούχοι και με ειδίκευση σε πολλούς τομείς, να εργάζονται για μία κωακή επιχείρηση. 

Όμως το θέμα μας αρχικά ήταν η γαστρονομία και οι υπηρεσίες που προσφέρονται από τα ξενοδοχεία της Κω τα οποία δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν από οποιοδήποτε ξενοδοχείο της Ευρώπης… Για την «ιστορία» δυσκολευτήκαμε αρκετά για να ξεχωρίσουμε το πιο εντυπωσιακό πιάτο για την συγκεκριμένη θεματική βραδιά στο εστιατόριο του ξενοδοχείου “ΚΟΑΝ Cuisine”ωστόσο το σεβίτσε λαβράκι με λευκές φράουλες μάλλον κέρδισε την καρδιά, αλλά και τον ουρανίσκο μας! 



 Καλλιόπη Δανελλάκη


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ