Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Μ. Γιωργαλλής για ηλεκτροφωτισμό : Ο Δήμαρχος δεν εκδικείται μόνο τον Γιωργαλλή, αλλά όλους τους Ασφενδιανούς...

10/03/2022
164 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Για τα άλυτα προβλήματα του δημοτικού φωτισμού στα Ασφενδιού παρά τις οχλήσεις προς τα αρμόδια τμήματα του Δήμου και την δημοτική αρχή, μίλησε ο πρόεδρος της κοινότητας.

Μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο 91.5 ο κ Μιχάλης Γιωργαλλής, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η δημοτική αρχή πρέπει να αντιληφθεί ότι υπάρχουν χωριά και κοινότητες. « Χρειάζεται ίση κατανομή, ίση διαχείριση. Η συνεργασία υπάρχει από πλευράς μου. Κάνουμε καθαρισμούς, εργασίες, αποστέλλουμε πρόγραμμα είμαστε εδώ».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο υπάρχουν αιτήματα επισκευής και αλλαγής λαμπτήρων από το 2021 με τους πολίτες να διαμαρτύρονται για την επικινδυνότητα της κατάστασης.

«Κάτι δεν πάει καλά όταν δεν εκπληρώνονται τα αιτήματα. Όταν βλέπουμε φωτογραφίες στην πόλη, στην Κέφαλο και καλά κάνουν και τα κάνουν. Ο δήμαρχος δεν εκδικείται μόνο τον Γιωργαλλή αλλά όλους τους Ασφενδιανούς.»

Ο πρόεδρος τόνισε επίσης ότι ζητά συνεργασία και συνεννόηση, κάτι που σύμφωνα με τα λεγόμενά του δεν υπάρχει από την δημοτική αρχή.

« Οι δημότες πληρώνουν τέλη για να έχουν δημοτικό φωτισμό και καλούς δρόμους» απάντησε όταν ακροατές επεσήμαναν ότι υπάρχουν πολλές λακκούβες και σκοτεινές περιοχές σε όλο το νησί της Κω.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα είχε αποστείλει ο ίδιος ο πρόεδρος επιστολή στα ΜΜΕ για το συγκεκριμένο θέμα και τις ενέργειες που είχε κάνει.

 

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο:

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Τιγκακι
Τιγκακι 11/03 - 12:47
Τα προσωπικα φταινε!!
Μπερδευεις τα προσωπικα σου και τακανες αχταρμα!! Λυσε πρωτα τα δικα σου θεματα, και μετα ασχολησου με τα κοινα!!
Κως
Κως 11/03 - 08:10
Λάθος πρόεδρος -λάθος ψήφοι
Ας μην ανοίγετε μέτωπα ανά μέτωπα ανά μεταξύ σας να μην την πλήρωνε ο κόσμος!!! Η αντίληψη και η πολιτική βούληση απαιτούν διπλωματία αυτό το γνωρίζουν όλοι είτε γουστάρεις τον άλλον είτε όχι ως δήμαρχο η άλλο πρόσωπο απ' την πολιτική πρέπει να κάνεις τουμπεκί,δυστυχώς έτσι λειτουργεί. Αμα μπορείς, αν δεν μπορείς γινε αγρότης, τραπεζίτης ,οικοδόμος ΚΟΚ!!! Άρα ο κόσμος δεν φταίει ούτε δήμαρχος!!!
Απορία
Απορία 10/03 - 22:51
Πολιτική
Από κολλητοί φίλοι εχθροί ;;γιατί;;

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ