Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Νοσηλεύτριες του Αττικόν στην Αντιμάχεια για τους εμβολιασμούς – 12 γραμμές στο Πλατάνι - 1.200 εμβολιασμοί την ημέρα από το ίδρυμα Νιάρχος

21/05/2021
552 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Από αύριο θα βρίσκονται στο Κ.Υ. Αντιμάχειας δύο νοσηλεύτριες που έρχονται με μετακίνηση από το Αττικόν Νοσοκομείο όπως δήλωσε στο Βήμα της Κω ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Σταμάτης Βασιλειάδης.  

Το εμβολιαστικό κέντρο Αντιμάχειας ενισχύεται με 2 νοσηλεύτριες 

«Το εμβολιαστικό κέντρο Αντιμάχειας συνεχίζει απρόσκοπτα την λειτουργία του καθώς αύριο ενισχύεται με δύο νοσηλεύτριες που μετακινούνται από το Αττικόν νοσοκομείο. Η μία θα παραμείνει στο νησί μας για 1 μήνα και η 2η νοσηλεύτρια για 15 ημέρες με μοναδικό σκοπό να συνδράμουν στον εμβολιασμό του πληθυσμού της Κω.» 

12 εμβολιαστικές γραμμές στο εμβολιαστικό κέντρο Πλατανίου 

Την επόμενη εβδομάδα έρχονται στην Κω 24 άτομα από την ΜΚΟ του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος για να εμβολιάσουν 4.800 άτομα. « Ήδη οργανώνεται το Κέντρο Υγείας στο Πλατάνι διότι την επόμενη εβδομάδα για 4 ημέρες θα λειτουργήσουν 12 εμβολιαστικές γραμμές στο Πλατάνι. Ο στόχος είναι 1.200 εμβολιασμοί την ημέρα. Το κλιμάκιο εμβολιασμού του Ιδρύματος Νιάρχος αποτελείται από 24 άτομα τα οποία θα εμβολιάσουν με Johnson’s συνολικά 4.800 άτομα που διαμένουν στην Κω» μας τόνισε ο διοικητής. 

Στην Κω βρίσκονται 4.800 εμβόλια της Johnsons  

Χθες παρέλαβε η διοίκηση του νοσοκομείου Κω τα 4.800 εμβόλια της εταιρείας Johnson’s. Τα εμβόλια αυτά θα χρησιμοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα. 

 Στην επιχείρηση με όνομα « Γαλάζια Ελευθερία» η πολιτική ηγεσία αποφάσισε να προχωρήσει στον άμεσο εμβολιασμό των νησιωτών χρησιμοποιώντας το μονοδοσικό της Johnson’s.  

 Ο κ. Βασιλειάδης ήταν αρκετά αισιόδοξος για την υγειονομική πορεία της Κω " Εάν όντως κυλήσει το πρόγραμμα εμβολίων όπως έχει προγραμματιστεί και εμβολιαστούν τις επόμενες ημέρες τόσοι πολλοί συμπολίτες μας, η Κως θωρακίζεται υγειονομικά και θα χτιστεί πολύ γρήγορα το τοίχος ανοσίας."


Σάντυ Λαδικού 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ