Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!!!!

15/07/2021
159 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

 Αγαπώ το ζώο ευθύνης μου σημαίνει φροντίζω τόσο το ίδιο όσο και τους χώρους που αυτό κινείται. Αγαπώ το ζώο ευθύνης μουσημαίνει αναλαμβάνω τις ευθύνες που προκύπτουν από αυτή την σχέση ζωής.

Ο λόγος γίνεται για την καθαριότητα και τους κανόνες υγιεινής που οφείλει να τηρεί κάθε ιδιοκτήτης οποιουδήποτε ζώου.  Και δε μιλάμε μόνο για το αυτονόητο (όπως θα έπρεπε να είναι), το μάζεμα των περιττωμάτων τους. Κάθε είδους ακαθαρσία που προκαλεί το αγαπημένο μας ζώο είναι αναμφισβήτητη υποχρέωσή μας να την καθαρίζουμε. Δεν είναι απλά δείγμα πολιτισμού. Το θέμα δεν απλά αισθητικό. Η εικόνα των περιττωμάτων ιδιαίτερα στις παραλίες που είναι οργανωμένες, δεν είναι ότι πιο όμορφο θα συναντήσουμε ξεκινώντας για μπάνιο.  Πόσο μάλλον αν δεν είμαστε αρκετά προσεκτικοί και πατήσουμε πάνω τους. Η  άσχημη μυρωδιά έρχεται να συμπληρώσει την απωθητική εικόνα. Αυτό θα μας κάνει να αναρωτηθούμε πόσο πολιτισμένοι είναι τελικά και πόσο σέβονται τους λουόμενους και τους συναδέλφους τους που έχουν ομπρέλες, οι«επαγγελματίες»που θέλοντας να κάνουν διαφήμιση του κέντρου ιππασίας τους και περνάνε ανάμεσα από τους λουόμενους σε οργανωμένες παραλίεςκαι να κάνουν…την πάπια όταν άλογα  κάνουν την ανάγκη τους!Τα άλογα σαφέστατα αδυνατούν να μαζέψουν τις ακαθαρσίες τους και αν δεν το κάνουν οι κηδεμόνες τους η κατάσταση αυτή πλήττει τη δημόσια υγεία και αποτελεί πολύ άσχημη εικόνα.

Επιγραμματικά, η υποχρέωση ενός ιδιοκτήτη ζώου και ιδιαίτερα επαγγελματία δεν αρκείται μόνο στην αγάπη και στην φροντίδα του. Ο καθαρισμός των ακαθαρσιών που αυτό δημιουργεί είναι δική του, επιτακτική υποχρέωση. Είναι θέμα πολιτισμού, σεβασμού του συνανθρώπου μας και κυρίως θέμα δημόσιας υγείας. Κάποιος επιτέλους πρέπει να βάλει φρένο σ΄ όλη αυτή την παράνοια και να μην τα θυσιάζουμε όλα στο βωμό του χρήματος!!!!


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Αγρελλη Ξανθιππη
Αγρελλη Ξανθιππη 15/07 - 11:45
Φιλοζωοι
Έχετε δίκιο φιλοζωος δεν είναι απλα μια μόδα που όλοι ακολουθούμε κρατώντας ένα κατοικίδιο η τι έχουμε δεμενο αιχμάλωτο. Φιλοζωος είναι αυτός που νοιάζεται όχι μονο τα ζωάκια να έχουν τροφή βόλτα κτηνιατρική φροντιδα αλλά και ειδικα σακουλάκια για τα λερωματα τους υπαρχουν σακκοι με άμμο που εξυπηρετούν την αναγκη τους υπαρχουν ειδικα σακουλάκια για τα άλογα και για τα σκυλιά που μαζεύουν τα λερωματα τους όπως στην Ευρώπη έχουν στους δρόμους μηχάνημα με σακουλάκια και ειδικούς κάδους για καθαρη πολη
Ανώνυμος
Ανώνυμος 15/07 - 11:14
Ανθρώπινα Ζώα!
Και δεν είναι το μόνο...στην παραλία στα πετρέλαια υπάρχουν "νάρκες" ΠΑΝΤΟΥ!!!! Κάτω από κάθε αρμυρήθρα υπάρχουν και τα αποτυπώματα ότι κάποιο ζωντανό ξελάφρωσε καθώς κάποιο άλλο ζωντανό απολάμβανε το μπανάκι του μη νοιάζοντας για τίποτε άλλο από την προσωπική του ηρεμία. Ντροπή ! Όλοι αυτοί είναι πιο ΖΩΑ από τα ζώα.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ