Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ουρές στα διαγνωστικά κέντρα της Κω για rapid test – Αυξήθηκαν τα ραντεβού για εμβόλια

08/11/2021
747 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Μεγάλη κινητικότητα σημειώνεται σήμερα Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021 έξω από διαγνωστικά κέντρα της Κω καθώς υπάρχουν αρκετοί συμπολίτες μας οι οποίοι θέλουν να κάνουν τεστ μοριακό ή rapid για κορονοϊό. 

Από σήμερα η καθημερινότητα για ανεμβολίαστους γίνεται ακόμη πιο δύσκολη καθώς απαιτείται αρνητικό τεστ για συναλλαγές με τράπεζες, δημόσιο, ψώνια στα εμπορικά καταστήματα και για τους εξωτερικούς χώρους της εστίασης. 

Καθυστέρηση στην ανάρτηση των αποτελεσμάτων 

Όπως μας μετέφεραν κάποιοι πολίτες, σημειώνεται μεγάλη καθυστέρηση στην γνωστοποίηση του αρνητικού αποτελέσματος στην ειδική πλατφόρμα προσθέτοντας επιπλέον ταλαιπωρία σε όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο. 

Παρατηρείται ότι μπορεί να περάσουν και αρκετές ώρες μέχρι να αναρτηθεί ηλεκτρονικά το αποτέλεσμα των τεστ και αυτό έχει ως συνέπεια να μην μπορούν να κινηθούν όσοι αναμένουν τα αποτελέσματα. 

Αύξηση στα ραντεβού για το εμβόλιο 

Πάντως υπάρχουν και στην Κω αρκετοί που έκλεισαν ραντεβού για το εμβόλιο τις τελευταίες ημέρες όπως μας επιβεβαίωσε η υπεύθυνη εμβολιασμού κα. Νατάσα Κομίνη.  

« Παρατηρείται μία αύξηση 100% τις τελευταίες ημέρες. Την πρώτη θέση κατέχει η 3η δόση εμβολιασμού. Την 2η θέση κατέχει η πρώτη δόση εμβολίου και την 3η θέση η δεύτερη δόση.» 

Σύμφωνα με την κα. Κομίνη το εμβολιαστικό κέντρο στο νοσοκομείο λειτουργεί κανονικά εξυπηρετώντας τους πολίτες από το πρωί έως αργά το απόγευμα.  


Σάντυ Λαδικού  

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 09/11 - 21:04
τρομοκρατημενοι και υποταγμενοι
τρεξτε φοβισμενα προβατα ! καλα σασ κανουν και σας ξεσκιζουν. θα σασ αποτελειωσουν ! ειστε αξιοι τησ μοιρας σασ. αντι να ξεσηκωθειτε και να τους σατειλετε στον αγυριστο κανετε οτι σας πουν σαν ρομποτ. ντροπη σας ρεεεε!!! ξυπνηστε ρεεεε

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ