Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

«Ο Λάμπρος» σε άλλο επίπεδο… ένα εστιατόριο - steakhouse στολίδι στην πόλη μας!

14/02/2022
5426 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Η τρίτη γενιά της οικογένειας  ήταν αυτή που έμελλε να κάνει το επόμενο βήμα και από την κλασσική ψησταριά – ψητοπωλείο να μεταβεί στο εστιατόριο – steakhouse υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής. 

Μία υπέροχη προσπάθεια από νέους ανθρώπους που ανεβάζει το επίπεδο στην πόλη μας όσον αφορά την εστίαση και δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει  αντίστοιχες,  μεγάλων πόλεων. 

Παρά το γεγονός πως η αλλαγή είναι μεγάλη και σε μια δύσκολη περίοδο, η τόλμη είναι αυτή που υπερίσχυσε για τα αδέλφια Μαραγκού, (Χρήστος και Μανώλης) και δεν πτοήθηκαν ώστε να ολοκληρώσουν αυτό που ονειρευόντουσαν. 

Στην επίσημη πρώτη ημέρα έναρξης, πολλοί ήταν οι συμπατριώτες μας που επισκέφθηκαν το νέο εστιατόριο της πόλης,  για να γευθούν τις παραδοσιακές και διαχρονικές γεύσεις όπως το σουβλάκι, Λάμπρος αλλά και τα νέα φινετσάτα πιάτα και τις ιδιαίτερες κοπές κρεάτων,  που σας προτείνουμε να δοκιμάσετε…

Σε μια γωνιά της νέας μοντέρνας μπάρας που έχει δημιουργηθεί, έχεις τη δυνατότητα να βλέπεις τα πάντα (ανοικτή κουζίνα ) και να γεύεσαι ότι επιθυμείς από την καυτή θράκα, εκεί συναντήσαμε και τον «ειδικό» στο είδος,  Λάμπρο Μαραγκό. 

Περιχαρής και υπερήφανος με τον εγγονό του, απολάμβανε  τη νέα προσπάθεια και καμάρωνε για τα παιδιά του. 

Που να το φανταζόταν όταν  στις αρχές τις δεκαετίας του 1970 ήρθε στην Κω για να εργαστεί, πως από δεξιοτέχνης του μωσαϊκού θα άνοιγε το συρτάρι με την μυστική συνταγή και θα συνέχιζε την δουλειά του πεθερού του Μανώλη Μωρέ μαζί με την σύζυγο του Διονυσία. 

Ο Τρικαλινός που δεν ήταν μόνο δεξιοτέχνης και καλός μάστορας του μωσαϊκού αλλά και δεξιοτέχνης του κρέατος με μαεστρία "ξεψάχνιζε" τα κρέατα και με «τέχνη» στο ψήσιμο τα σέρβιρε πάντα στην ώρα τους… 

Το 2011 ο Χρήστος και ο Μανώλης αναλαμβάνουν την επιχείρηση και μία δεκαετία σχεδόν μετά με σκληρή δουλειά, επιμονή αλλά κυρίως μεράκι, κάνουν το μεγάλο άλμα σε κάτι νέο, μοντέρνο και σύγχρονο. 

Το εστιατόριο-steakhouse «ΛΑΜΠΡΟΣ» με ιστορία από το 1935 στεγάζεται σε ένα σύγχρονο και εντυπωσιακό διώροφο κτήριο στην γωνία Ιερού Λόχου και Ψαρών. 

Την επίβλεψη και επιμέλεια του χώρου είχε ο εξαίρετος και πάντα δημιουργικός συμπατριώτης μας Αρχιτέκτων, Λάμπρος Νικολής.

Καλλιόπη Δανελλάκη 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
Τσιάκος Ευθύμιος
Τσιάκος Ευθύμιος 17/04 - 20:40
Πελάτης
Καταπληκτικό εστιατόριο.. πολύ εξυπηρετικό προσωπικό.. το φαγητό ήταν υπέροχο ,πολύ γευστικό ,φιλική ατμόσφαιρα, και σίγουρα οπότε επισκεπτόμαστε την Κω θα πηγαίνουμε για φαγητό.. το συνιστούμε ανεπιφύλακτα σε όλους τους φίλους..
Νικος Μανούσης
Νικος Μανούσης 14/02 - 23:45
Συγχαρητήριες ευχές
Μπράβο σε όλους σας Ανωτερότητα Σύντονη με την εξέλιξη Τρίτη γενιά Θα ωφεληθούν πολλαπλώς Θερμότατα συγχαρητήρια απο ολους μας ΝΜ
Antonouris Michaela and Sevy
Antonouris Michaela and Sevy 14/02 - 22:19
Congratulations
Congratulations on the opening on the new place. Καλές δουλειές
Nicole Mariman
Nicole Mariman 14/02 - 17:58
Good restaurants
Μπράβο, επιτέλους κάποιος κατάλαβε πώς να το κάνει, συγχαρητήρια συνεχίστε έτσι

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ