Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ο Μιχαλάκης χρειάζεται την βοήθεια όλων μας για να βγει νικητής - Παρασκευή φεύγει για Γερμανία

13/10/2020
110 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Τί δήλωσε ο πατέρας στο Ράδιο Πρώτο 91.5

Με μεγάλη δύναμη και κουράγιο ο πατέρας του παιδιού που χρειάζεται την στήριξη όλων μας, ο κ. Γιάννης μίλησε στο Ράδιο Πρώτο 91.5 για την ανάγκη στήριξης του παιδιού του για να γιατρευτεί. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα καθώς την Παρασκευή το παιδί φεύγει για την Γερμανία και ακόμη δεν έχει συγκεντρωθεί ολόκληρο το ποσό που απαιτείται.  

« Ο Μιχάλης είναι αυτή την στιγμή 22 χρονών χωρίς να έχει την ανάπτυξη αυτής της ηλικίας. Πρέπει να μεταφερθεί σε σύγχρονο καρδιολογικό κέντρο στην Γερμανία. Ευχαριστώ όλη την Κω για την συμπαράσταση. Ο κόσμος έσπευσε να βοηθήσει και έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής περίπου 3.500 ευρώ. Συνεχώς το ποσό αλλάζει χάρη στην στήριξη του απλού κόσμου. Κανένας άλλος δεν μας βοήθησε μόνο ο απλός κόσμος. Κανένας πολιτικός, κανένας βουλευτής , κανένας υπουργός. Έγινε ένα ιατρικό λάθος στο παιδί το 2014 σε νοσοκομείο της Αθήνας και ενώ υπάρχει χαρτί του νοσοκομείου ότι δεν μπορεί ο Μιχάλης να εγχειριστεί στην Ελλάδα, το συμβούλιο του Υπουργείου Υγείας δεν μας δίνει την έγκριση να μεταβούμε στο εξωτερικό. Έχω πουλήσει τα πάντα για την υγεία του παιδιού μου. Δεν έχω τι άλλο να πουλήσω. Χαλάλι για το παιδί μου. Μόνο με τις δυνάμεις μας ότι καταφέρουμε.» 

Ο κ. Γιάννης με παράπονο αναφέρθηκε και στις υποσχέσεις που είχε λάβει κατά καιρούς από πολλούς που δυστυχώς έμειναν στα λόγια. « Ούτε ένα τηλέφωνο για να ρωτήσουν εάν το παιδί ζει». 

Ο πατέρας του Μιχάλη ευχαρίστησε όσους έχουν βοηθήσει από το υστέρημά τους καταθέτοντας έστω και 50 λεπτά που μπορεί να είναι σωτήρια για την υγεία του Μιχάλη. Τον απλό κόσμο που είτε τραπεζικά είτε στα κουτιά αγάπης στα αρτοποιεία Γιαννιώτικο, έδωσαν όσα μπορούσαν.  

Την Παρασκευή αναμένεται ο Μιχάλης να μεταβεί στην Γερμανία συνοδεία προς το παρόν οικογενειακού φίλου του κ. Σκουλλή,  ο οποίος όπως είπε ο πατέρας συνεργάζεται με πρεσβείες και έχει βοηθήσει τα μέγιστα. Δήλωσε αισιόδοξος ότι θα συγκεντρωθούν τα χρήματα μέχρι την Παρασκευή. Θυμίζουμε ότι ο Μιχάλης αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα καρδιάς τα οποία μπορούν να αντιμετωπιστούν σε εξειδικευμένο καρδιολογικό κέντρο του εξωτερικού.  

Κουτιά αγάπης έχουν τοποθετηθεί στα αρτοποιεία Γιαννιώτικο στην πόλη της Κω και στο Ζιπάρι.  

Για τραπεζική κατάθεση ο λογαριασμός στην Τράπεζα Πειραιώς είναι: 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 

 ΙΒΑΝ GR 3101710090006009136177884 

 Για περισσότερες πληροφορίες το τηλέφωνο του πατέρα είναι στη διάθεση της εφημερίδας Βήμα της Κω (22420-23372) 

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο: 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ