Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Παραμένει το όριο των 9 ατόμων για όλες τις θρησκευτικές τελετές στην Κω

02/04/2021
264 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Σε ισχύ είναι ακόμη τα έκτακτα μέτρα για την μείωση της διάδοσης του κορονοϊού και στην Κω. Ο περιορισμός των ατόμων παραμένει σε ισχύ και έτσι επιτρέπονται μόλις 9 άτομα σε γάμους, βαφτίσεις και κηδείες. 

Σύμφωνα με τα όσα μας είπε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ το πρωτόκολλο που εφαρμόζεται είναι συγκεκριμένο όπως ορίζει ο νόμος και ο αριθμός των παρευρισκόμενων στις τελετές είναι μόλις 9 άτομα.  

Όσο πλησιάζει η άνοιξη, τόσο αυξάνονται και οι θρησκευτικές τελετές όπως γάμοι και βαφτίσεις. Φέτος μάλιστα αναμένεται να πραγματοποιηθούν πολλά μυστήρια καθώς αναβλήθηκαν πέρυσι λόγω κορονοϊού. Βέβαια κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα για το τι θα ισχύει τους καλοκαιρινούς μήνες και πως θα μπορούν να γίνουν οι τελετές καθώς όπως έχουμε διαπιστώσει όλοι, οι αποφάσεις των ειδικών λαμβάνονται κυριολεκτικά μέρα με την ημέρα και βάση των επιδημιολογικών στοιχείων. 

Πάντως οι κοινωνικές εκδηλώσεις έχουν εξελιχθεί σε μία ολόκληρη βιομηχανία καθώς είναι πολλοί οι επαγγελματικοί κλάδοι που ασχολούνται με γάμους και βαφτίσεις. Διοργανωτές εκδηλώσεων, εστιατόρια, αίθουσες εκδηλώσεων, ζαχαροπλαστεία, ανθοπωλεία, καταστήματα ρούχων και παπουτσιών, ινστιτούτα ομορφιάς, κομμωτήρια, χρυσοχοΐα, τυπογραφεία, είδη διακόσμησης , catering , ενοικιάσεις οχημάτων, φωτογράφοι, βιντεογράφοι και πολλοί άλλοι επαγγελματίες που εργάζονται για τέτοιου είδους εκδηλώσεις και είναι πολλοί άνεργοι από την αρχή της πανδημίας.  

Σάντυ Λαδικού  

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ