Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Περιοδεία Σαντορινιού στο νησί μας: Ξεχασμένη η Κως από την Κυβέρνηση

18/06/2020
212 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Περιοδεία στο Νησί μας πραγματοποιεί ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριος Σαντορινιός, ο οποίος το απόγευμα της Πέμπτης παραχώρησε συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ, παρουσία του πρώην Βουλευτή κ. Η. Καματερού, του Συντονιστή της Νομαρχιακής κ. Σ. Μπουζιώτα και του Γραμματέα της Τ.Ο ΣΥΡΙΖΑ κ. Μανώλη Καβαδάκη .

Ο κ. Σαντορινιός κατηγόρησε την Κυβέρνηση για την μέχρι τώρα επιλογές της, τονίζοντας ότι η ύφεση στην Χώρα μας ξεκίνησε πριν την πανδημία.

Ανέφερε ότι η πανδημία στην Ελλάδα αντιμετωπίστηκε με επιτυχία, όχι χάρη στις πολιτικές της Κυβέρνησης, αλλά χάρη στην υπεύθυνη στάση που υπέδειξαν οι πολίτες.

Τόνισε ότι η Κυβέρνηση έχει αφήσει εκτός του σχεδιασμού της, την Κω, όσον αφορά την υγειονομική θωράκισή της, ζητώντας την άμεση στελέχωση των μονάδων υγείας.

Υπογράμμισε ότι με τις κινήσεις της, μέχρι σήμερα, η Κυβέρνηση απαξίωσε το Μεταφορικό Ισοδύναμο που έχει βοηθήσει τόσο σημαντικό τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις.

Ο κ. Καματερός αναφέρθηκε στο μεγάλο πρόβλημα που έχει η Κως και αφορά τον χώρο της υγείας, υπενθυμίζοντας τις κινήσεις που έκανε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για το νέο νοσοκομείο, σε αντίθεση με την σημερινή Κυβέρνηση που δεν έχει κάνει απολύτων τίποτα.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το kostv.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ