Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Πρωτοβουλία του κ. Β. Υψηλάντη για άμεση προκήρυξη θέσεων γιατρών στο Νοσοκομείο της Κω

14/07/2021
172 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Κοσμήτορας της Βουλής με την αναχώρησή του από την Κω προέβη στην ακόλουθη δήλωση : «Κατά την παραμονή μου στην Κω επισκέφθηκα το Νοσοκομείο του νησιού και συζήτησα με την Διοίκηση τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο. Σχετικά με το θέμα της πλήρωσης θέσεων ιατρικού προσωπικού, επικοινώνησα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη, από τον οποίο ζήτησα την επίσπευση των διαδικασιών προκήρυξης θέσεων ιατρών αλλά και την προσωρινή, μέχρι των προσλήψεων, μετακίνηση ιατρών για την ενίσχυση του νοσοκομείου. Ο αν. υπουργός με διαβεβαίωσε ότι θα επιληφθεί προσωπικά των θεμάτων και άμεσα προκηρύσσει μια θέση Διευθυντή ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ, μια θέση ΕΑ ιατρού ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ και μια θέση ΕΒ ιατρού ΟΥΡΟΛΟΓΙΑΣ.

Επιπρόσθετα ενημερώθηκα. από τον Δήμαρχο Κω, για τις εξελίξεις σχετικά με τη χωροθέτηση του νέου νοσοκομείου Κω προκειμένου να καταστεί εφικτή η υλοποίηση της απόφασης της Κυβέρνησης Μητσοτάκη να προχωρήσει στην κατασκευή του έργου. 

Η προσπάθεια για την καλύτερη υγειονομική κάλυψη της Κω είναι αδιάκοπη, συστηματική και αντιμετωπίζεται όχι με επικοινωνιακές φανφάρες αλλά με παρεμβάσεις ουσίας.»

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Aris
Aris 14/07 - 18:29
Θωρ
Θα φάνε μαύρισμα στις επόμενες. Σαν ηλίθιοι τους. Ψηφίσαμε στις προηγούμενες.Επι ΣΥΡΙΖΑ τον είχανε οι συριζεοι στο νοσοκομείο Ρόδου επί ΝΔ οι γνωστοί βουλευτές Νδ τους έφεραν στην Κω για να φάνε κάνα ενδιάμεσο ψήφο και αυτοί
ΕΡΙ
ΕΡΙ 14/07 - 17:42
Σαν τη μουρη τους
Ετοιμαζεται να παρετηθουν ο καλυτερος γιατρος και η καλυτερη γιατρινα εκτος 3 νεους και αξιους που βρικαν θεση και περιβαλλον εργασιας αλλου και αριστο.Ηδη εφυγε μια απο τις καλυτετες ακτινολογους που υπηρξε στο νοσοκομειο. Τωρα ο καθε Ροδιτης παπατζης πολιτικος κανει την φυγουρα (για γελια και για κλαματα η παυριδα του Ιπποκρατη ειδικα με τα προβληματικα ατομα σε ευαισθητους χωρους)

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ