Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ Ο ΚΩΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΔΗΣ

13/04/2020
116 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Στις 8 Απριλίου δημοσιεύτηκε στη Εφημερίδα της Κυβερνήσεως απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης με την οποία συγκροτήθηκε πολυμελής επιστημονική επιτροπή αποτελούμενη από καθηγητές των τριών Νομικών Σχολών της χώρας και της Κύπρου, καθώς και από εξειδικευμένους δικηγόρους Αθηνών και Θεσσαλονίκης. Η επιτροπή θα πρέπει να ετοιμάσει σχέδιο νόμου προς αναμόρφωση του οικογενειακού μας  δικαίου , που είναι απαραίτητη μετά από τις κατά καιρούς επεμβάσεις του νομοθέτη και  έκδοση δικαστικών αποφάσεων, ιδίως μάλιστα της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου, σε κρίσιμα  νομικά ζητήματα.

Προέδρος της επιτροπής ορίστηκε ο επίτιμος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννης Τέντες, που έχει δεσμούς με τη Κω, όπου πέρασε τα παιδιά του χρόνια ,όταν ο πατέρας του, επίσης Δικαστικός, υπηρέτησε στο νησί μας από τα τέλη της Δεκαετίας του 1940,όπως ίσως θυμούνται οι αρχαιότεροι δικηγόροι μας.

Ως «πρώτο τη τάξει» μέλος ορίστηκε ο συμπατριώτης μας καθηγητής του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ.Αχιλλέας Κουτσουράδης, με μακρά εμπειρία σε νομοπαρασκευαστικές επιτροπές του Υπουργείου Δικαιοσύνης ήδη από τα μέσα της Δεκαετίας του 1980.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ