Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Κοντά σε μία μεγάλη διάκριση το εστιατόριο Broadway - Διεκδικεί βραβείο ανάμεσα σε 76 εστιατόρια της χώρας

12/07/2021
1272 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Ενόψει της απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας, στις 14 Ιουλίου στο «Makedonia Palace» στη Θεσσαλονίκη από το ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ με 76 από τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας να είναι υποψήφια, μια κωακή συμμετοχή θα «ταράξει» τα νερά…

 Με την στήριξη του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια θα πορευτεί και σε αυτό τον διαγωνισμό, αφού όλο το νησί στηρίζει αυτή την υποψηφιότητα. 

Εξάλλου όλα αυτά τα χρόνια με όσες διακρίσεις και αν προέκυψαν η οικογένεια Παπακώνσταντίνου δεν καρπώθηκε ποτέ αυτή την επιτυχία αφού η λέξη αλαζονεία δεν υπάρχει στο λεξικό της. 

Άνθρωποι που μοιράζονται, απλοί, με χαμηλό προφίλ, αλλά με τεράστιο χαμόγελο πάντα προβάλλουν το νησί με την όποια επιτυχία και αναφορά υπήρξε για την επιχείρηση τους, στα ελληνικά και ξένα ΜΜΕ. 

Με κωακή απόχρωση λοιπόν οι φετινές υποψηφιότητες  και αν μη τι άλλο μας γεμίζει υπερηφάνεια αφού το «Broadway» με 32 χρόνια παρουσίας έχει πλέον όλα τα φόντα για ένα βραβείο σε μια μεγάλη γαστρονομική βραδιά.  

Με τριάντα δύο χρόνια παρουσίας το αμιγώς οικογενειακό εστιατόριο της οικογένειας Παπακωνσταντίνου που ξεκίνησε την λειτουργία του με δύο εξαιρετικούς νέους τότε, τον Κωνσταντίνο και την Καλλιόπη πέρασε στα χέρια της επόμενης γενιάς επίσης δύο εξαίρετων παιδιών, του Γιάννη και του Μανώλη

Τα τελευταία χρόνια με το ταλέντο τους (ο καθένας στον τομέα του) «απογείωσαν» το εστιατόριο αφού πλέον σε όλο τον κόσμο είναι γνωστό, μέσω των γαστρονομικών οδηγών, ιστοσελίδων, ξένων περιοδικών, κ.α. 

Άραγε ποιο να είναι το μυστικό τους; πως μια παραδοσιακή νησιώτικη οικογένεια ανέβασε τον πήχη γαστρονομικά, δημιουργώντας εκλεπτυσμένα και απολαυστικά πιάτα που κάνουν τους ουρανίσκους μας να «παραμιλούν»¨; 

Με πρόγραμμα, εκπαίδευση­, μεθοδικότητα, αγάπη, ταπεινότητα και αργά και σταθερά βήματα ένα εστιατόριο στην μέση του πιο πολυσύχναστου και θορυβώδους δρόμου κατάφερε το απίστευτο. Χωρίς θέα στην θάλασσα αλλά ούτε και στο βουνό, χωρίς καλό «πόστο» όπως λένε και οι άνθρωποι της πιάτσας, πέτυχε πολλά. 

Πιάτα δημιουργικά, φινετσάτα, μοντέρνα, με ποιοτικές πρώτες ύλες και τοπικά υλικά, έχουν γίνει πλέον οικεία και αγαπημένα σε όλους.  

Τελικά το μυστικό προφανώς είναι όλα τα παραπάνω…

Καλή τύχη Broadway «όλο τον νησί μαζί» αυτό είναι το σύνθημα γι’ αυτό το δύσκολο και ιδιαίτερο καλοκαίρι… 


Καλλιόπη Δανελλάκη


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Αθηνά Τσικητα
Αθηνά Τσικητα 12/07 - 15:06
Χωρίς
Η αγάπη σε αυτό που κάνουν, η επιμονή, υπομονή και ομαδικότητα τους χάρισε αυτήν την διάκριση και υποψηφιότητα! Μπράβο σε όλη την οικογένεια και ομάδα. Όλο το νησί χαίρεται γι αυτήν την πρόκριση!! Συγχαρητήρια!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ