Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΕΦΑΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΩΡΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΚΙΡΜΑΝΙΔΗ

26/01/2022
1475 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Οι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου Κεφάλου Κω εκφράζουν τη βαθύτατη οδύνη τους για τον πρόωρο χαμό του συναδέλφου Θεόφιλου Κιρμανίδη, που επί σειρά ετών υπηρέτησε στο συγκεκριμένο σχολείο.

Η  προσφορά του  στην εκπαίδευση των μαθητών και μαθητριών και η ενεργός συμμετοχή του σε κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις υπήρξε ιδιαίτερα σημαντική και άφησε το στίγμα ενός υποδειγματικού εκπαιδευτικού που ήξερε να τιμά την ιδιότητά του, όντας πραγματικός δάσκαλος.

Η παρουσία του στην εκπαιδευτική κοινότητα και στην τοπική κοινωνία της Κεφάλου ήταν ευεργετική και θα παραμένει για χρόνια ζωντανή. ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΕΦΑΛΟΥ-ΚΩ

 

Είναι λίγο να πούμε "ένα μεγάλο ευχαριστώ" στους ανθρώπους που στηρίζουν την τοπική κοινωνία και ειδικότερα τα σχολεία του χωριού μας. Ο λόγος για τον Σύλλογο των Βρετανών που μένουν μόνιμα στην Κέφαλο, οι οποίοι φροντίζουν κατά καιρούς, αν και δεν έχουν μικρά παιδιά, μέσα από διάφορες εκδηλώσεις να συγκεντρώνουν χρήματα και να κάνουν δωρεές στα σχολεία μας. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου, ο πρόεδρος του Συλλόγου τους κύριος Ρίτσαρντ Μόργκαν και η σύζυγός του Τζάνετ, μας παρέδωσαν στο Δημοτικό το ποσό των 500 ευρώ για τις ανάγκες του σχολείου. Τους ευχαριστούμε θερμά και τους ευχόμαστε να είναι καλά και να συνεχίσουν την προσπάθειά τους με τον ίδιο ενθουσιασμό!

We can't show enough appreciation to the people that support the local community and especially the schools of our village. Specifically, the British Community of Kefalos who assist the schools of Kefalos, by participating in various events and accumulating funds. Then, they financially boost the schools by donating those funds.

On Monday the 17th, the community president Mr Richard Morgan and his wife Jeanette offered the amount of 500€ for the school's needs.


We kindly thank them for their contribution and we wish them all the best!

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ