Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ 3ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

30/06/2021
43 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Σας προσκαλούμε, την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021, στον αύλειο χώρο του 3ου Νηπιαγωγείου Κω (επί της Γρηγορίου Ε, απέναντι από το άγαλμα του Κολοκοτρώνη), προκειμένου να παραβρεθείτε στη συνάντηση των Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου με τον Δήμαρχο κ. Θεοδόση Νικηταρά.

Η συνάντηση αποσκοπεί στην εύρεση άμεσων και δραστικών λύσεων για το σοβαρότατο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το σχολείο μας με τα εξωτερικά κουφώματα, καθώς και με την περίφραξη της αυλής.

Συγκεκριμένα:

Α) Τα ξύλινα παντζούρια είναι σάπια κι ετοιμόρροπα και χρήζουν αμεσότατης αντικατάστασης, καθώς από τύχη δε σημειώθηκε ατύχημα κατά τη διάρκεια του τρέχοντος σχολ. έτους 2020-2021 και 

Β) η περίφραξη της αυλής έχει σοβαρές ρωγμές και μεγάλα κομμάτια στα οποία το επίχρισμα έχει αποκολληθεί εντελώς με κίνδυνο την κατάρρευσή της λόγω παλαιότητας. Επιπροσθέτως, τα σιδερένια κιγκλιδώματα είναι σκουριασμένα και διαβρωμένα, ενώ σε κάποια σημεία είναι κομμένα και επικίνδυνα για τα παιδιά.

Θεωρούμε, ότι τον Σεπτέμβριο με την έναρξη του νέου σχολικού έτους τα παραπάνω προβλήματα θα πρέπει να έχουν λυθεί οριστικά προκειμένου να μην υπάρξει σοβαρός τραυματισμός νηπίου.



Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ