Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί με το μονοδοσικό της Johnson στο Κ.Υ. Πλατανίου

05/10/2021
140 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Όσοι θέλουν να εμβολιαστούν με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson στην Κω, έχουν την δυνατότητα να το κάνουν στο Κέντρο Υγείας στο Πλατάνι.  

Οι εμβολιασμοί συνεχίζονται στη συγκεκριμένη δομή και μόνο με αυτό το εμβόλιο. Όπως είναι γνωστό ο κύκλος εμβολιασμού με τα εμβόλια της Astra Zeneca έχει ολοκληρωθεί σε όλη την Ελλάδα. 

Έτσι όσοι επιλέξουν το μονοδοσικό εμβόλιο μέσω της πλατφόρμας, θα το κάνουν στο Κ.Υ. Πλατανίου κατά τις πρωινές εργάσιμες ώρες καθώς λόγω έλλειψης προσωπικού, δεν δίνεται η δυνατότητα διεύρυνσης των ραντεβού κατά τις απογευματινές ώρες. Όσοι επιλέξουν το εμβόλιο της Pfizer, θα επισκεφτούν το εμβολιαστικό κέντρο του νοσοκομείου Κω.

Όπως αναφέρει ο διευθυντής ιατρός του Κ.Υ. κ. Χνουφ, το κάθε φιαλίδιο αντιστοιχεί σε πέντε εμβόλια που σημαίνει ότι θα πρέπει να συγκεντρωθούν πέντε ενδιαφερόμενοι για να ανοιχτεί το φιαλίδιο. 

Επί το διαδικαστικού, ο στρατός εξακολουθεί να συντονίζει την μεταφορά και παράδοση των εμβολίων ενώ τα φιαλίδια φυλάσσονται σε ειδικά ψυγεία με όλες τις προβλεπόμενες συνθήκες. Να σημειωθεί ότι η Κως βρίσκεται πολύ ψηλά πανελλαδικά στο ποσοστό εμβολιασμού και μάλιστα στις πρώτες θέσεις της λίστας που δημοσίευσε ο ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους. 

Σάντυ Λαδικού  

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ