Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Τα ξενοδοχεία Aqua Blu και Pelagos ανοίγουν τον Ιούλιο

23/06/2020
550 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Αρκετά ξενοδοχεία είναι εκείνα στην Κω που τις τελευταίες ημέρες προχωρούν σε ανακοινώσεις που αφορούν την λειτουργία της μονάδας τους. Όπως γνωστοποιήθηκε από την διοίκηση του Ομίλου τόσο το Aqua Blu Boutique Hotel and Spa όσο και το ξενοδοχείο Pelagos, θα λειτουργήσουν κανονικά από τις αρχές Ιουλίου.

Πιο συγκεκριμένα το Aqua Blu στην Λάμπη ανοίγει αυλαία 1η Ιουλίου όπως γνωστοποιήθηκε ήδη σε ανάρτηση. Το Pelagos Suites Hotel and Spa θα λειτουργήσει από 11 Ιουλίου 2020.

Σε κάθε περίπτωση ο τρόπος φιλοξενίας των επισκεπτών θα είναι προσαρμοσμένος στα νέα δεδομένα ώστε να υπάρξει η μέγιστη δυνατή ασφάλεια χωρίς να επηρεάζεται η εμπειρία των διακοπών.  Μάλιστα έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Pelagos σχετικός οδηγός ο οποίος αναλυτικά εξηγεί τον νέο τρόπο λειτουργίας του ξενοδοχείου, την φροντίδα των δωματίων και το πως θα λειτουργήσουν οι κοινόχρηστοι χώροι.

Σίγουρα η είδηση της έναρξης λειτουργίας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία την τουριστική Κω καθώς θα ανοίξουν θέσεις εργασίας, θα ενισχυθούν οι τοπικές επιχειρήσεις και θα υπάρξει κάποια κίνηση. 

Ευχόμαστε ολόψυχα μία καλή σεζόν. 


radioproto.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ