Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Την Παρασκευή το δικαστήριο των κτηνοτρόφων που δεν φρόντιζαν τις αγελάδες τους – Για κολαστήριο μιλούν οι ζωόφιλοι

03/02/2022
6291 Εμφανίσεις
12 Σχόλια

Στην Κω Η Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία

Την Κυριακή 30/1/22, κάτοικος της Κω κατήγγειλε στην αστυνομία 2 κτηνοτρόφους για τις τραγικές συνθήκες διαβίωσης των αγελάδων τους. Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στην κτηνοτροφική εγκατάσταση, στην περιοχή Πλατύ Κυπαρίσσι, βρέθηκαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα σκελετωμένων αγελάδων, άλλες πεσμένες στις λάσπες να ξεψυχούν και πολλά ζώα ήδη νεκρά.

Τα περισσότερα ζώα κατέρρεαν απο την ασιτία και από τις συνθήκες που τους επέβαλαν οι κτηνοτρόφοι, οι οποίοι, ενώ διατηρούν πάνω απο 50 αγελάδες, δε διαθέτουν ούτε εγκαταστάσεις ούτε το παραμικρό κατάλυμα για τα ζώα, με αποτέλεσμα αυτά να ζουν μονίμως εκτεθειμένα στη ζέστη, τη παγωνιά και τη βροχή. 

Οι κτηνοτρόφοι οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο και θα δικαστούν τη Παρασκευή 4/2, ενώ παράσταση πολιτικής αγωγής έχει αναλάβει η Πανελλήνια Φιλοζωικη Ομοσπονδία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θέμα με τους συγκεκριμένους κτηνοτρόφους και την εγκληματική αδιαφορία τους προς τα ζωντανά αποτελούν κοινό μυστικό στο νησί εδώ και  χρόνια. Είναι απορίας άξιο πως διατηρούσαν την άδεια κτηνοτρόφου και εισεπράτταν τις επιδοτήσεις για όλα αυτα τα ζώα, δεδομένου ότι και τα δυο προϋποθέτουν τον έλεγχο της συμμόρφωσης με τη νομοθεσία για τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις και την ευζωία των ζώων. 


ΑΠΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΖΩΟΦΙΛΩΝ

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 12
Ανώνυμοςmat trump
Ανώνυμοςmat trump 07/02 - 15:30
κτηνη
ευχομαι να εχουν τι ιδιο τελος αυτοι οι υπανθρωποικαι οι δικαστες που τους ριχνουν στα μαλακα..ΑΛΗΤΕΣ
Ανώνυμος
Ανώνυμος 06/02 - 11:02
Ε
αφέθηκαν ελεύθεροι! με τόσα στοιχεία, φωτό, βίντεο, μαρτυρίες και όμως τους άφησαν ελευθερους
Ανώνυμος
Ανώνυμος 05/02 - 21:23
Τα ιδια
Ελαται στον νομο πελλης να δειτε αλογα δεμενα να τρωνε χωμα χωρης νερο μερες, ξεχασμενα, περνης τηλ. Στο Α.Τ. Σκυδρας και ο ιδιοκτητης τα αλαζη βουνο για αλλο μαρτυροιο,οι αρμοδιοι αδιαφορουν και οτι τους λες φροντιζουν να ενημερωθη ο υπευθηνος και να τα καλυψει, οποιος ενδιαφερεται να ρωτηση ποιος εχει αλογα στον Δημο Σκυδρας,ναπαρει ηρεμηστικα και μετα να παει να τα δει,ντροπη σε ολους τους υπευθηνους.
No one
No one 04/02 - 19:11
.
Για όσους αναρωτιούνται έγινε αναβολή και το δικαστήριο θα συνεχιστεί τη Παρασκευή. Αποδείξεις υπάρχουν, φωτογραφικό υλικό και βίντεο, μάρτυρες. Ο "συνήγορος" των κατηγορούμενων δεν ήθελε καν να κοιτάξει τα στοιχεία. Γιατί άραγε? Με τόσα στοιχεία κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί την αλήθεια. Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη, αίσχος και ντροπή σε όποιον υποστηρίζει τους κατηγορουμένους ενώ γνωρίζουν την αλήθεια...
Ανώνυμος
Ανώνυμος 04/02 - 19:08
Λαμογιες
Στη Λήμνο να δείτε τη γίνεται.Με τη συγκάλυψη από τους αρμόδιους δημόσιους υπαλλήλους.Με το αζυμιοτο βέβαια.και η επιδοτήσεις αντί για καλλιέργειες και εκγαταστασεις γίνονται λουσα αυτοκίνητα και σπιταρωνες.Οι οιπουργοι ακούν???
Ανώνυμος
Ανώνυμος 04/02 - 16:09
Γξξ
Aίσχoς
κΑ
κΑ 04/02 - 11:37
Ννν
Μόνο αυτοί είναι,;
ΜΑΝΟΛΗΣ
ΜΑΝΟΛΗΣ 04/02 - 08:04
Τριτοκοσμικές εικόνες
Εικόνες τριτοκοσμικές δυστυχώς εν έτη 2022 ! Σε ένα ευρωπαϊκό πολιτισμένο νησί να υπάρχουν αυτές οι αποτρόπαιες εικόνες ! Να επέμβει άμεσα ο εισαγγελέας Κω και να γίνει κάθαρση σε όλο το νησί μας .Έστω και την ύστατη ώρα να σωθούν αθώες ψυχές και να τιμωρηθούν με το μέγιστο την ποινής οι λεγόμενοι αυτοί σε πολλά εισαγωγικά ανθρώποι !
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ 04/02 - 00:01
Ζωακια
Θα ήθελα να τους ρωτήσω τους απάνθρωπους και κτηνώδεις . Θα ήθελαν αυτοί να βρεθούν σε αυτή την οδυνηρή θέση των άτυχων ζώων;; Ντροπή λύπη και προσβολή στον σημερινό πολιτισμένο κόσμο.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 03/02 - 23:12
Επιτελους!
Επιτελους! Να τιμωρηθουν αυστηρα

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ