Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Το Σπίτι του Άι Βασίλη - Το πιο φωτισμένο σπίτι της Κω

12/12/2021
2550 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Ένα από τα... περισσότερο στολισμένα σπίτια που μονοπωλεί το ενδιαφέρον και κερδίζει τις εντυπώσεις κάθε χρόνο είναι του σπίτι του Άι Βασίλη. 
Κάθε χρόνο τις γιορτές , η περιοχή του Ηρακλή έχει την τιμητική του από επισκέψεις καθώς μικροί και μεγάλοι από ολόκληρο το νησί της Κω θέλουν να δουν από κοντά το σπίτι της οικογένειας Αριστείδη Καρρά. 
Ένα σπίτι που είναι σαν να βγήκε από ταινία, υποδέχεται με χαρά καθημερινά παιδιά και γονείς που θέλουν να φωτογραφηθούν ανάμεσα στα έλατα , τα φωτάκια και τη φάτνη.
Το πιο φωτεινό και στολισμένο σπίτι της Κω σίγουρα και από τα λίγα σε όλη την Ελλάδα είναι πόλος έλξης και όχι άδικα , καθώς η ατμόσφαιρα που δημιουργεί είναι άκρως εορταστική που συναντά κανείς κυρίως στο εξωτερικό.
Ένα ταξίδι στην Αυστραλία άλλωστε ήταν η αιτία να αγαπήσει ο κ. Αριστείδης και η σύζυγός του τον χριστουγεννιατικό διάκοσμο καθώς είδαν στην μακρινή ήπειρο τι σημαίνει Χριστούγεννα.
Τα Χριστούγεννα είναι οικογενειακή υπόθεση κυριολεκτικά στο πιο φωτεινό σπίτι της Κω  καθώς κάθε χρόνο , γίνονται νέες προσθήκες στον στολισμό με όλα τα μέλη με ζήλο και αγάπη να βοηθούν ώστε να επιτευχθεί ο στόχος των Χριστουγέννων. 
Χιλιάδες φωτάκια , δεκάδες δέντρα , διακοσμητικά και δέκα ημέρες τοποθέτησης απαιτούνται για αυτό το αποτέλεσμα υπερπαραγωγή. 
Χαρά, αισιοδοξία και χαμόγελα απλόχερα σε όσους βλέπουν ακόμη και από μακριά το σπίτι του Άι Βασίλη στην Κω. Ότι καλύτερο για τις γιορτές. 
Για ακόμη μια χρονιά, Θερμά συγχαρητήρια στην οικογένεια Καρρά. Ευχόμαστε να δούμε και άλλες παρόμοιες διακοσμήσεις σε όλη την Κω και γιατί όχι και ο δημόσιος στολισμός να γίνει τόσο εντυπωσιακός όπως το σπίτι του Άι Βασίλη.

Σάντυ Λαδικού 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Βασιλης
Βασιλης 13/12 - 01:02
Τέλειος
Μπράβο Αριστείδη χαράς το κουράγιο σου κάθε χρονο

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ