Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΠΑΛΑΤΣΙΔΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΟΣΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ: Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ

26/03/2020
3723 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Πολλοι συνομωσιολόγοι λένε πως αυτό που γίνεται , γίνεται για τον έλεγχο του πλήθους, και εκπληρωνουν τη συμφωνία μίας κρυφής ατζεντας απο τα μεγάλα κεφάλια του κόσμου. 

Λέγεται επίσης οτι θα ακολουθήσουν υποχρεωτικά εμβόλια (με απώτερο σκοπό τη στειρότητα ή την εμφύτευση μικροτσιπ για ελεγχο του καθενός) τα οποια αντίκεινται στην ελεύθερη βούληση και τα ανθρώπινα δικαιώματα εν γένει. 

Ο καθένας επιλέγει να πιστέψει ο,τι θέλει. Αν ισχύουν τα παραπάνω δεν θα το μάθουμε ποτε, εκτός αν ανήκουμε στην οικογένεια Rockfeller ή Gates.

 Γί´αυτό και επιλέγω να πιστέψω πως απλώς η φύση για ακόμη μια φορά εκανε τη δουλειά της. Δημιουργήθηκε φυσικά ενας ιός που θα της εδινε μια ανάσα, καθώς την έχουμε κατακρεουργήσει τις τελευταιες δεκαετίες.

 Οι ρύποι μειώθηκαν, η βιομηχανια παίρνει μια ανάσα, οι άνθρωποι ξαναμαθαίνουν τι έχει αξία στη ζωή τους και καταλαβαίνουν τι σημαίνει οικογένεια. Βεβαίως και ο ιος θα ακολουθηθεί απο ένα οικονομικο κραχ και εννοείται πως οι πλουσιοι θα γίνουν πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι. 

Για εμένα στο μυαλό μου αυτό είναι το μόνο κακό. Το καλό της όλης υπόθεσης είναι πολυ περισσοτερο. Ο κοσμος, ΟΛΟΣ ο κόσμος για πρώτη φορά είναι ενωμένος! Και για πρώτη φορά, μετα ίσως απο αιώνες , κάνουμε κάτι σωστά ως λαός. 

Ακολουθούμε σωστά τις οδηγίες και μένουμε σπίτι. Αυτό μας κάνει πραγματικά υπερήφανους καθώς τα ποσοστά και ο ρυθμος των κρουσμάτων και των θανάτων μας κάνει ένα απο τα κράτη που έχουν ανταποκριθεί σωστότερα απέναντι σε αυτην την παγκόσμια πρόκληση που λέγεται COVID-19.

 Είναι πολύς ο καιρός που οι Έλληνες ήταν υπερήφανοι για την κυβέρνηση που έχουν, ακόμα περισσότερος ο καιρός που οι Έλληνες ήταν τόσο ενωμένοι με εθνικιστικό φρόνημα. Βάζω στοίχημα πως αν η παρέλαση γινόταν εχθές όλοι μα ΟΛΟΙ θα ήταν στους δρόμους με τα σημαιάκια τους, μικροί μεγάλοι.

 Επιλέγω να πιστέψω πως η Ελλάδα θα βγει δυνατότερη από αυτή την κρίση. Εσεις επιλέξτε να πιστέψετε ο,τι θέλετε... Άλλωστε, όλα θέμα επιλογής ηταν πάντα. Ας κάνουμε μία φορά τις σωστές επιλογές όλοι μαζι!


Χριστιάνα Παλατσίδη

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Ανώνυμος
Ανώνυμος 28/03 - 15:03
Μπράβο
Πραγματικά μπράβο. Έχω κουραστεί με τις συνομοσιολογίες, με καθέ ξερόλα που λέει πως το δικό του κόμμα ή η δική του γνώμη διαφωνεί με το τι έγινε. Σημασία δεν έχει τι πιστεύουμε, σημασία έχει το αποτέλεσμα των αποφάσεων που εφαρμόστηκαν. Και όλοι εσείς που κατακρίνετε τις αποφάσεις της κυβέρνησης για τον κορονοϊό, τολμήστε και πείτε τις αηδίες σας σε έναν Αμερικάνο, έναν Άγγλο ή έναν Ιταλό, σε έναν άνθρωπο που έχασε μητέρα/πατέρα/αδέρφια/παιδιά. Ή σε έναν από τους συγγενείς των γιατρών ή νοσηλευτών που έχασαν την ζωή τους για να βοηθήσουν όσους μπορούν. Ίσως το χαστούκι που θα φάτε να σας φέρει πίσω στην πραγματικότητα. #stayhome
Ανώνυμος
Ανώνυμος 26/03 - 21:13
Μπράβο
Μπράβο σου κοπέλα μου.Το έθεσες όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται.Μπράβο
ΧΕΛΙΩΤΗΣ ΕΥΆΓΓΕΛΟΣ
ΧΕΛΙΩΤΗΣ ΕΥΆΓΓΕΛΟΣ 26/03 - 20:48
Μεταναστευτικό
Έχεις δίκιο σε όσα λες.Αλλά την ίδια στιγμή οι μετανάστες σουλατσάρουν. Ξαφνικά δεν υπάρχει πρόβλημα μεταναστών όλα καλά από όλα τα ΜΜΕ

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ