Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Χ. ΚΟΚΑΛΑΚΗ (ΚΕΦΑΛΟΣ): ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

27/10/2020
269 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε,

ενόψει της κακοκαιρίας που προαναγγέλλεται για αύριο στην περιοχή μας, γεννιέται και πάλι το ερώτημα, αν θα βρίσκομαι στο σπίτι μου την ώρα της καταιγίδας ώστε να προλάβω να βγάλω το καλώδιο του ΟΤΕ από την πρίζα. Αν τύχη και λείπω, κατά πάσα πιθανότητα να βρεθώ και πάλι με καμένο ρούτερ ή/και υπολογιστή. 

 Μένω στην περιοχή Τσιγκούρα/ Παραδείσι/Αμπακού της Κεφάλου και όποτε ρίχνει κεραυνούς έχουμε σοβαρότατο πρόβλημα. Για κάποιο λόγο χτυπάνε μέσα από τους στύλους του ΟΤΕ καίγοντας τις συσκευές. Μεγαλύτερο πρόβλημα όμως θα δημιουργηθεί, αν τη στιγμή εκείνη τυχαίνει να κρατάει κανείς το σταθερό τηλέφωνο.

 Πέρυσι τον Φεβρουάριο είχα στείλει ένα γράμμα προς τον Δήμαρχο, αλλά και προς τον Πρόεδρο της Κεφάλου με την έκκληση να εισακουστούμε. Μάλιστα είχα μαζέψει και κάποιες υπογραφές από τους γύρω κατοίκους, που είχαν υποστεί κι εκείνοι ζημιές για πολλοστή φορά. Δεν είμαι ειδική στα θέματα αυτά, αλλά πρότεινα αν μπορούσαν να τοποθετήσουν ένα αλεξικέραυνο στην γειτονιά. Δυστυχώς δεν έλαβα καμία απάντηση, γι αυτό και απευθύνομαι στους ίδιους ξανά μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. 

 Βέβαια, δεν με ξαφνιάζει ότι δεν υπήρξε αντίδραση. Εδώ, χρόνια τώρα, δεν έχουμε καταφέρει τα στοιχειώδη. Φώτα στην περιοχή μας εδώ και δεκαετίες μια ανάβουν, δέκα δεν υπάρχουν, φοβάμαι να στείλω το παιδί μου με το ποδήλατο, θα νοιαστούν για το ρούτερ και τον υπολογιστή που θα καεί δυο τρεις φορές τον χρόνο! 

 Με εκτίμηση 

  Κοκαλάκη Χρυσή

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ