Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Κω για τα Θεοφάνεια

05/01/2022
1304 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Όπως έχει γνωστοποιηθεί, περί ώρα 11:00 της Πέμπτης 06-01-2022, στον προβλήτα ΔΕΗ του λιμένος Μανδρακίου Κω, πρόκειται να λάβουν χώρα εκδηλώσεις καθαγιασμού των υδάτων, στο πλαίσιο του εορτασμού των Αγίων Θεοφανείων.

Οι συμπολίτες μας, οι οποίοι θα μεταβούν στο συγκεκριμένο χώρο, παρακαλούνται όπως ακολουθούν τις οδηγίες και υποδείξεις των στελεχών του Λιμεναρχείου Κω, που θα συμμετέχουν στα εκτελούμενα μέτρα τάξης, συμμορφούμενοι στις σχετικές υποδείξεις, προς αποφυγή τυχόν ατυχήματος.


Ειδικότερα όσοι επιθυμούν να καταδυθούν, παρακαλούνται όπως προσέλθουν έγκαιρα στο Λιμεναρχείο Κω ώστε να συμπληρώσουν την απαιτούμενη Υπεύθυνη δήλωση. Επιπλέον, κρίνεται απαραίτητη η προσέλευση τους στο σημείο σε εύλογο χρονικό διάστημα, έχοντας μαζί τους την ανωτέρω Υπεύθυνη δήλωση και ενημερώνοντας το προσωπικό μας και συνεργαζόμενοι με αυτό, προς διευκόλυνσή τους.


Παραμένουμε στη διάθεσή οποιουδήποτε ενδιαφερομένου, για περαιτέρω διευκρινίσεις – πληροφορίες.

Εκ της Λιμενικής Αρχής


ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ

Κανονικά θα εορτασθεί, αύριο Πέμπτη η ημέρα των Θεοφανείων, σε όλες τις εκκλησίες με την παρουσία πιστών,  με συγκεκριμένα μέτρα προφύλαξης που θα εφαρμοστούν εντός και εκτός των ναών, όπως είναι η χρήση της μάσκας και η τήρηση των αποστάσεων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μητρόπολης Κώου & Νισύρου, o όρθρος, η Θεία Λειτουργία και ο Μέγας αγιασμός,  θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναοό Αγίου Παύλου Κω στις 7 το πρωί ενώ στις στις 11 θα γίνει ρήψη του τιμίου σταυρού , στην ξυλίνη προβλήτα  πίσω από τη  ΔΕΗ .

Επίσης θεία λειτουργία και Μέγας Αγιασμός, θα πραγματοποιηθεί  και στον Ι. Ν. Γένεσης της  Θεοτόκου στην Καρδάμαινα,  και η ρήψη  του τιμίου σταυρού στις 11 στο  λιμάνι του χωριού.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ