Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

10.000 ρομποτικές επεμβάσεις από τον Κώο Βασίλη Πουλάκη -1ος στην Ευρώπη, 2ος στον κόσμο

04/04/2024
1383 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Ο Κώος ρομποτικός ουρολόγος Βασίλης Πουλάκης βρίσκεται για ακόμη μία φορά στην κορυφή των ελίτ της ουρολογίας.
Ξεπερνώντας τις 10.000 ρομποτικές επεμβάσεις ( χωρίς να υπολογίζονται χειρουργεία χωρίς την χρήση του ρομπότ Da Vinci) , παραμένει ο πρώτος ρομποτικός ουρολόγος χειρουργός στην Ευρώπη και δεύτερος σε παγκόσμια κλίμακα.
Ο ίδιος σε μια συγκινητική ανάρτηση έγραψε αναλυτικά:
" 10.000 ΡΟΜΠΟΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡ. ΒΑΣΙΛΗ ΠΟΥΛΑΚΗ!
ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ
ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ!
Πολλά λόγια δεν υπάρχουν να περιγράψουν αυτό που πρόσφατα μας ανακοινώθηκε από την επίσημη πηγή της κατασκευάστριας εταιρείας του ρομποτικού συστήματος da Vinci, την Intuitive:
Ο Δρ. Βασίλης Πουλάκης έχει ήδη συμπληρώσει περισσότερες από 10.000 (δέκα χιλιάδες) ρομποτικές επεμβάσεις, που έχει εκτελέσει ο ίδιος, και εξακολουθεί να είναι ο πρώτος Ρομποτικός Χειρουργός στην Ευρώπη και ο δεύτερος στο κόσμο!
Το ευχάριστο αυτό γεγονός γιορτάστηκε σήμερα με την έκπληξη και προσφορά της γενέθλιας τούρτας των 10.000 ρομποτικών επεμβάσεων από την πρωτοπόρο εταιρεία Sofmedica, η οποία αντιπροσωπεύει και υποστηρίζει το ρομποτικό σύστημα da Vinci στην Ελλάδα και στην Νότιο-Ανατολική Ευρώπη.

Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και μία απέραντη ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ πρώτα απ’ όλα στους ασθενείς μας (σε Ελλάδα και Κύπρο) που μας εμπιστευτήκαν και συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται. Με την υπόσχεση και δέσμευση ότι θα συνεχίσουμε να γινόμαστε και καλύτεροι και πιο προσιτοί αλλά και να εξελισσόμαστε περαιτέρω επιστημονικά και τεχνολογικά. Η εγκατάσταση και λειτουργία στο Νοσοκομείο Metropolitan του ρομποτικού συστήματος da Vinci SP (Single Port, ενός αγωγού εργασίας), που πρόσφατα πήρε έγκριση λειτουργίας στην Ευρώπη, και παράλληλα του υπερσύγχρονου ρομποτικού συστήματος da Vinci πέμπτης γενεάς, που μόλις πήρε έγκριση λειτουργίας στις ΗΠΑ και αναμένεται προσεχώς στην Ευρώπη, αποτελεί στόχο ρεαλιστικό τόσο προσωπικά του Δρ. Βασίλη Πουλάκη όσο και της διοίκησης του Νοσοκομείου Metropolitan.Επίσης, πολλές ευχαριστίες αξίζουν σε όλους τους συνεργάτες, Ιατρούς και Νοσηλευτές, αλλά και στο διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου Metropolitan καθώς και στην εταιρεία Sofmedica για την αμέριστη βοήθεια και υποστήριξη που μας παρέχουν.
Τελευταία σαν αναφορά αλλά πρωτίστως σε σημασία θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και ιδιαίτερα την σύζυγό μου, για την ψυχολογική και ηθική συμπαράστασή της αλλά και υπομονή της για τις ατελείωτες ώρες της απουσίας μου…
Παρακάτω οι φωτογραφίες με την εορταστική τούρτα, με τα διευθυντικά στελέχη της εταιρείας Sofmedica κ. Θεόδωρο Γιαννακά και κ. Γεώργιο Κωστάκη, με την γραμματεία του Ιατρείου του κ. Πουλάκη και την προϊσταμένη κα Γεωργία Παπαζαφειροπούλου και τον συνεργάτη του Δρ. Βασίλη Πουλάκη στα ρομποτικά χειρουργεία τα τελευταία 18 χρόνια Δρ. Βασίλη Μώρο".

Η φήμη του συμπατριώτη μας γιατρού προσελκύει ασθενείς από όλο τον κόσμο καθημερινά στο ιδιωτικό νοσοκομείο Metropolitan όπου κυριολεκτικά σώζει ζωές πραγματοποιώντας τα πιο δύσκολα χειρουργεία. Ο Δρ. Βασίλης Πουλάκης καθίσταται ο πρώτος και μοναδικός Ρομποτικός Χειρουργός-Ουρολόγος που έχει στη διάθεσή του δύο ρομποτικά συστήματα για καλύτερη, πιο άνετη και γρηγορότερη αλλά και πιο αποτελεσματική διεκπεραίωση των καθημερινών ρομποτικών χειρουργείων.

Τρία είναι τα κυριότερα  και μοναδικά επιτεύγματα, που κανένας άλλος Έλληνας Ουρολόγος δεν έχει να επιδείξει:

1. Έχει πραγματοποιήσει πρωτοποριακές και πολυσύνθετες ρομποτικές επεμβάσεις ιδιαίτερης δυσκολίας και πολυπλοκότητας που κανένας άλλος, όχι μόνο Έλληνας αλλά και ξένος, Ουρολόγος δεν έχει πραγματοποιήσει.

2. Διοργανώνει από το 2014 ένα ετήσιο διεθνές ρομποτικό συνέδριο-διημερίδα (Athens Forum on Robotic Surgery in Urology) στο Νοσοκομείο Metropolitan με ζωντανά ρομποτικά χειρουργεία και συμμετοχή έμπειρων Ευρωπαίων ρομποτικών χειρουργών.

3. Το σημαντικότερο πάντως επίτευγμα είναι η καθιέρωσή του ανάμεσα στους πιο έμπειρους Ρομποτικούς Χειρουργούς-Ουρολόγους του κόσμου, έχοντας πραγματοποιήσει ο ίδιος περισσότερες από 10.000 ρομποτικές ουρολογικές επεμβάσεις , αριθμό που ελάχιστοι μόνο Ουρολόγοι στο κόσμο μπορούν να πιστοποιήσουν.Ο ίδιος είναι αυστηρά αφοσιωμένος στην ιατρική επιστήμη έχοντας στο πλευρό του της αγαπητή του σύζυγο, τις δύο κόρες τους και την ιατρική του ομάδα.
Με ατελείωτη δουλειά, επιστημονική εξέλιξη και πάθος για την ιατρική, δεν είναι τυχαίο που βρίσκεται στην κορυφή της ουρολογίας παγκοσμίως.
Ευχόμαστε πολλές επιτυχίες στον Κώο Βασίλη Πουλάκη με την ευχή να σπάσει σύντομα το προσωπικό του ιατρικό ρεκόρ!


Σάντυ Λαδικού


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Ανώνυμος
Ανώνυμος 05/04 - 08:14
Μπράβο
Μπράβο μπράβο στον επιστήμονα με τις 10000 επεμβάσεις και τα πολλά ξενοδοχεία και βίλες και και και !
Ιωαννης Καμπανης
Ιωαννης Καμπανης 04/04 - 14:36
Ρομποτικη Ουρολογια
Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΥΛΑΚΗΣ είναι από τους μακράν καλύτερους Ρομποτικούς Ουρολόγους με τεράστια εμπειρία!!!!!!!!!
Κωα
Κωα 04/04 - 09:55
Θερμά συγχαρητήρια
στον Κώο επιστήμονα μας!!!!! Να είναι γερός να σώσει ζωές!!!!!! Αυτά είναι τα ελληνικά μυαλά!!!!!! Αλλά δυστυχώς η ελληνική πολιτεία ή θα τα "διώχνει" ή θα τα σκοτώνει (Τέμπη)!!!!! Συγχαρητήρια κ πάλι γιατρέ μας!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ