Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

1/10/22: Πρώτη ψαριά για την νέα αλιευτική περίοδο - Σήκωσαν άγκυρα οι «τράτες» της Καλύμνου και γέμισαν τους πάγκους των Ιχθυοπωλείων

01/10/2022
262 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Άγκυρα σήκωσαν τα μεσάνυχτα 30 Σεπ/1 Οκτωβρίου 2022, οι μηχανότρατες από το λιμάνι της Καλύμνου και βγήκαν στα ανοιχτά για την πρώτη «ψαριά» της νέας αλιευτικής περιόδου, που αναμένεται δύσκολη και πολύ κοπιαστική.

Σήμερα Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022, πρωινές ώρες, επέστρεψε στο λιμάνι της Καλύμνου, το πρώτο  αλιευτικό σκάφος για να ξεφορτώσει τις πρώτες ψαριές και αμέσως να αναχωρήσει και πάλι για να συνεχίσει το έργο τους.

Ο φακός του kaymnos-news.gr και ο Μάμας Χαραμαντάς κατέγραψε την άφιξη στο λιμάνι Καλύμνου του αλιευτικό σκάφους “Καπετάν Παντελής” της οικογένεια του Σάκη Κυπραίου,με καπετάνιο τον Φίλιππο Σαρούκο.

Να σημειώσουμε ότι τηρήθηκε το έθιμο με το σπάσιμο καρπουζιού και ροδιών επί του σκάφους.

Ακολούθησε μία περιήγηση σε Ιχθυοπωλεία του νησιού. Αρκετός κόσμος, και φέτος τηρώντας τις παλιές συνήθειες  περίμενε από το πρωί σήμερα Σάββατο, για να διαλέξει και να αγοράσει από τους γεμάτους με μεγάλη ποικιλία ψαριών πάγκους των Ιχθυοπωλείων του νησιού.

Δείτε φωτορεπορτάζ του  Μάμα Χαραμαντά. Θα ακολουθήσει σε επόμενη ανάρτηση μας αναλυτικό ρεπορτάζ με video.

Ιχθυοπωλείο ΚΥΠΡΑΙΟΥ

ψαρι


Ιχθυοπωλείο Καμπουράκη(ΤΘΟΥΛΑ) στο σταθμό ΤΑΧΙ


kalymnos-news.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ