Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
AdBanner
AdBanner
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

17/9 ΤΟ «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ» ΣΤΗΝ ΚΩ

09/09/2023
174 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Κως – Κυριακή 17 Σεπτέμβρη – 7:30μμ – Λαογραφικό Μουσείο Κω (Χάνι)

Στην τελική ευθεία για την διοργάνωση των εκδηλώσεων στο πλαίσιο του 49ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή, βρίσκονται οι οργανώσεις της ΚΝΕ και του ΚΚΕ στην Κω. Φέτος, οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ θα φιλοξενηθούν στους χώρους του Λαογραφικού Μουσείου Κω (Χάνι), την Κυριακή 17 Σεπτέμβρη!

Στόχος των φίλων και μελών των Οργανώσεων της ΚΝΕ και του ΚΚΕ είναι το σύνθημα του φεστιβάλ «Με το ΚΚΕ για τον σοσιαλισμό, για να “γενούνε τα σκοτάδια λάμψη” (Ν. Χικμετ)»εμπνευσμένο από τον μεγάλο κομμουνιστή ποιητή Ναζίμ Χικμέτ, να αγκαλιαστεί από όλους του νέους, γυναίκες και εργαζομένους του νησιού και οι εκδηλώσεις τους να αποτελέσουν για ακόμη μία φορά το κορυφαίο πολιτικό και πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού στο νησί.

Την ίδια ημέρα, στο χώρο του μουσείου, θα πραγματοποιηθεί και η κεντρική ομιλία από τον Θοδωρή Λιάπη, υπεύθυνο του Τμήματος Αθλητισμού & Φυσικής Αγωγής της Κ.Ε. του ΚΚΕ.


Παράλληλα, το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει,

  • Έντεχνη συναυλία από τις Πόπη Ξυλουρά και Μαρία Μιχαλάκα,
  • Ροκ συναυλία από το συγκρότημα «Una Fatsa» (Νίκος Καμπανής - κιθάρα/φωνή, Φίλιππος Σπυρόπουλος – μπάσο/φωνή, Κώστας Ορσάρης – drums),
  • Αφιέρωμα στο εργατικό τραγούδι από τον Ιπποκράτη Πατάκο.


Τέλος, στον χώρο του φεστιβάλ θα λειτουργούν,

  • Βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής,
  • Χώρος για τους μικρούς μας φίλους από το Κόκκινο Αερόστατο.


Οργάνωση Βάσης Κω της ΚΝΕ

9/9/2023

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Ανώνυμος
Ανώνυμος 10/09 - 18:18
Νεοδημοκρατης
Όχι κυρία miranta, το ρίξιμο στην θάλασσα του νεαρού ήταν αγώνας ενάντια στο κεφάλαιο και τον καπιταλισμό.Αντισταση στο φασισμό του λαθρεπιβάτη.Καοως έτσι θα το δικαιολογήσουν......
miranta
miranta 10/09 - 15:11
Απορια
Θα μας μιλήσετε και για τα στελέχη σας ,συνδικαΛΗΣΤΕΣ της ΠΝΟ που πέταξαν τον άνθρωπο στη θάλασσα;Μάλλον μόνο για το ΝΑΤΟ θα πητε την ΕΕ και την Ουκρανία που επιτέθηκε στη Ρωσία .

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ