Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

2 Αστέρια Michelin τον Αύγουστο στην Κω

27/07/2020
140 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

ToAlbergoGelsomino και το Cuvée του AquaBlu υποδέχονται το βραβευμένο chef

AlexDillingαπό το Greenhouse του Λονδίνο για δύο μοναδικές βραδιές γαστρονομίας.


Έχοντας θέσει υψηλές προδιαγραφές στη γαστρονομική σκηνή της χώρας, το ξενοδοχείο AlbergoGelsominoκαι το εστιατόριοCuvéeτου ξενοδοχείου AquaBluκαι στην Κω του ομίλου Epic, υποδέχονται κάθε χρόνο διεθνώς αναγνωρισμένους chefs. Φέτος,την 1 και2 Αυγούστουαντίστοιχα ξεκινούν με το χαρισματικόAlexDilling.


Γεννημένος στο Λονδίνο και μεγαλωμένος στη Νέα Υόρκη, ο Alexξεκίνησε το ταξίδι του στη μαγειρική όταν συνεργάστηκε με τον κορυφαίο της γαλλικής γαστρονομίας, ΑlainDucasse, υπό την επίβλεψη των DidierElena και TonyEsnault στο Adourτης Νέας Υόρκης με δύο αστέρια Michelin. Στη συνέχεια, ανέλαβε ως ChefdeCuisineτο CaviarRusse της Νέας Υόρκης βραβευμένο με ένα αστέρι Μichelin. Επέστρεψε στο Λονδίνο στο διάστεροHélèneDarrozeτου ξενοδοχείου Connaught και επέβλεψε διεθνή eventsσε Ιαπωνία, Μεξικό και Νέα Υόρκη. Παρέμεινε στο λονδρέζικο Greenhouseμέχρι τον Ιούνιο του 2020 έχοντας αποκτήσει δύο αστέρια Michelinκαι τρεις ροζέτες ΑΑ.


Ηαγάπητουγιατην υψηλή ποιότητατων υλικών,η επιμονή του στην αναζήτηση της τελειότητας, αλλάκαιηακρίβειατουτονξεχωρίζουνκαι τον κατατάσσουν ανάμεσα στους καλύτερους της σύγχρονης γαστρονομίας.


Ο AlexDillingθα συνεργαστεί με τον ταλαντούχο Παύλο Κυριάκη, consultantchefτων εστιατορίων,σε δύο ξεχωριστές βραδιές fourhandsτην 1 Αυγούστου στο ΑlbergoGelsominoμε executivechefτο Σωτήρη Ματσούκα και την επόμενη, 2 Αυγούστου, στο Cuvéeτου ξενοδοχείου AquaBlu με executivechefτη Γεωργία Παπαλουκά.


Οι βραδιές αποτελούν την αρχή από μια σειρά γαστρονομικών eventsπου θα συζητηθούν με διεθνείς guestchefsπου θα φιλοξενηθούν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στα ξενοδοχεία AquaBluκαι AlbergoGelsominoστην Κω.




 


Degustation Menu

AlbergoGelsomino

1 Aυγούστου


Το καλωσόρισμα του Chef


Αβοκάντο μπαβαρουάζ, ρύζι Kohishikari, μαριναρισμένες καραβίδες


Ντομάτα, μπουράτα, βασιλικόςΤαϊλάνδης, barbajuan


“Μπουγιαμπέσα” 


Μοσχαράκι γάλακτος γαλλικής κοπής, παλαιωμένη παρμεζάνα, 

αρακάς, μανιτάρια ζιρόλ


Γιαούρτι, σαμπάνια, λουίζα


Γλυκίσματα



 Degustation Menu

Cuvée – Aqua Blu 

2 Αυγούστου


Το καλωσόρισμα του Σεφ


Αβοκάντο μπαβαρουάζ, ρύζι Kohishikari, μαριναρισμένες καραβίδες


Mοσχαρίσιοταρτάρ, χαμόνχοσελίτο, ψωμί με στάχτη, τρούφα


Ραβιόλι αστακού, μοσχολέμονο, καρότα


                                                       “Μπουγιαμπέσα”

 Μοσχαράκι γάλακτος γαλλικής κοπής, παλαιωμένη παρμεζάνα, 

αρακάς, μανιτάρια ζιρόλ


Ρυζόγαλο, βερίκοκα, καννέλα, εσπεριδοειδή


Γλυκίσματα


 


Cuvée

Aqua Blu Boutique Hotel Spa

Παραλία Λάμπης, Κως

22420 22440

https://www.facebook.com/AquaBluBoutiqueHotelSpa?fref=tshttps://www.instagram.com/aqua_blu_hotel_kos/?hl=en

https://www.instagram.com/cuveerestaurant/?hl=en



AlbergoGelsomino

ΒασιλέωςΓεωργίου 1, 85300, Κως

22420 20200

https://www.facebook.com/albergogelsominokos/

https://www.instagram.com/albergogelsominokos/


 
 


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ