Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us

Τελευταία σχόλια

Προς Χριστιανοί ορθόδοξοι. : Σήμερα (15:01)
Ντροπή. - Θα ντρεπόμουν ως Χριστιανή Ορθόδοξη κατά τη διάρκεια της Σαρακοστής να μιλάω με τόσο εχθρικό τρόπο στους συμπολίτες μου ειδικά όταν οργανώνουν κάτι για καλό σκοπό. Η μεγαλύτερη και σπουδαιότερη νηστεία είναι να κλείσουμε το στόμα μας και να αφαιρέσουμε από τη ζωή μας κάθε είδους κακιάς και μίσους. Φαντάζομαι με το σχόλιο σας νιώσατε ανώτερος/η και ο Θεός θα σας αγαπήσει περισσότερο. Μη ξεχάσετε να κοινωνήσετε. Επίσης , ζούμε σε μια κοινωνία ελεύθερη όπου ο καθένας μπορεί να κάνει αυτό που θέλει και όπως εκείνος θεωρεί σωστό. Λυπάμαι για τέτοια σχόλια . Είστε η αιτία που διώχνετε από τη θρησκεία μας , τα παιδιά μας.
0: Σήμερα (15:01)
δημήτρη, παίξε μιά καλή δοξαριά καί γιά μένα! - 0
Χριστιανοί Ορθόδοξοι : Σήμερα (15:01)
Κοινωνία - Είστε εσείς εκπαιδευτικοί και γονείς και οργανώνετε μέσα στη Μεγάλη Σαρακοστή φαγητό άφθονο χορό και γλέντι; λες και είναι Λαμπρή; δεν μπορείτε να περιμένετε το Πάσχα; Τόσο πολύ τιμάται τη Θρησκεία μας; κάκιστα παραδείγματα αυτό είστε.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

24/3 Χοροεσπερίδα από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Λυκείου Ζηπαρίου

09/03/2026
334 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Προς Χριστιανοί ορθόδοξοι.
Προς Χριστιανοί ορθόδοξοι. 15/03 - 19:24
Ντροπή.
Θα ντρεπόμουν ως Χριστιανή Ορθόδοξη κατά τη διάρκεια της Σαρακοστής να μιλάω με τόσο εχθρικό τρόπο στους συμπολίτες μου ειδικά όταν οργανώνουν κάτι για καλό σκοπό. Η μεγαλύτερη και σπουδαιότερη νηστεία είναι να κλείσουμε το στόμα μας και να αφαιρέσουμε από τη ζωή μας κάθε είδους κακιάς και μίσους. Φαντάζομαι με το σχόλιο σας νιώσατε ανώτερος/η και ο Θεός θα σας αγαπήσει περισσότερο. Μη ξεχάσετε να κοινωνήσετε. Επίσης , ζούμε σε μια κοινωνία ελεύθερη όπου ο καθένας μπορεί να κάνει αυτό που θέλει και όπως εκείνος θεωρεί σωστό. Λυπάμαι για τέτοια σχόλια . Είστε η αιτία που διώχνετε από τη θρησκεία μας , τα παιδιά μας.
0
0 10/03 - 16:24
δημήτρη, παίξε μιά καλή δοξαριά καί γιά μένα!
0
Χριστιανοί Ορθόδοξοι
Χριστιανοί Ορθόδοξοι 10/03 - 15:01
Κοινωνία
Είστε εσείς εκπαιδευτικοί και γονείς και οργανώνετε μέσα στη Μεγάλη Σαρακοστή φαγητό άφθονο χορό και γλέντι; λες και είναι Λαμπρή; δεν μπορείτε να περιμένετε το Πάσχα; Τόσο πολύ τιμάται τη Θρησκεία μας; κάκιστα παραδείγματα αυτό είστε.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ